Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Του έχουν μείνει τάσεις από τον Ολυμπιακό. Δεν ήταν από τα καλύτερα παιδιά ο Χούτος” (vid)
LIFESTYLE

“Του έχουν μείνει τάσεις από τον Ολυμπιακό. Δεν ήταν από τα καλύτερα παιδιά ο Χούτος” (vid)

  Ο Λάμπρος Χούτος είναι μαζί με τον Στέλιο Χανταμπάκη στο στόχαστρο τις τελευταίες ημέρες, με πολλούς επώνυμους να τοποθετούνται δημόσια υπέρ ή και κατά. Στο Happy Day, το πρωί της Μ. Τρίτης, η παρέα κυριολεκτικά τον «ξετίναξε». Την αρχή έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που φανερά ενοχλημένη είπε: «Εγώ δεν καταλαβαίνω με τον Λάμπρο Χούτο, […]

 xou-682x384

Ο Λάμπρος Χούτος είναι μαζί με τον Στέλιο Χανταμπάκη στο στόχαστρο τις τελευταίες ημέρες, με πολλούς επώνυμους να τοποθετούνται δημόσια υπέρ ή και κατά.

Στο Happy Day, το πρωί της Μ. Τρίτης, η παρέα κυριολεκτικά τον «ξετίναξε».

Την αρχή έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που φανερά ενοχλημένη είπε: «Εγώ δεν καταλαβαίνω με τον Λάμπρο Χούτο, λες και κάποιος τον έχει προσδιορίσει ως τον εισαγγελέα, τον γενικό Δερβέναγα του Άγιο Δομίνικου που αποφασίζει ποιος πρέπει να φύγει. Τι λέτε ρε παιδιά»;

«Έχει τις ηγετικές τάσεις που του έμειναν από τον Ολυμπιακό», σχολίασε η Ελένη Τσολάκη.

Ο Κώστας Φραγκολιάς είπε για τον Λάμπρο Χούτο: «Από αυτά που ακούμε, λένε ότι δεν ήταν και από τα καλύτερα παιδιά. Ρίχνουν ένα μεγάλο φταίξιμο στο ότι μάνατζερ ήταν ο μπαμπάς του. Ήταν λίγο γκρινιάρης. Ότι είμαι εγώ η ομάδα όλη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις