Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τουρίστας έπαιζε με την κόμπρα και η εκδίκηση ήταν… θάνατος! (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Τουρίστας έπαιζε με την κόμπρα και η εκδίκηση ήταν… θάνατος! (video)

Το ένστικτο των άγριων ζώων ή των επικίνδυνων ερπετών, θα είναι πάντα πιο ισχυρό από οποιαδήποτε νάρκωση ή βασανιστήριο μπορεί να υποστούν για χάρη της διασκέδασης του ανθρώπου. Ακόμη μια τραγική είδηση, το επιβεβαιώνει. Ένας τουρίστας στην Ινδία, εμπιστεύτηκε τον γητευτή της κόμπρας και τύλιξε το επικίνδυνο φίδι γύρω από τον λαιμό του προκειμένου να […]

ImageHandler3MYV8XH2

Το ένστικτο των άγριων ζώων ή των επικίνδυνων ερπετών, θα είναι πάντα πιο ισχυρό από οποιαδήποτε νάρκωση ή βασανιστήριο μπορεί να υποστούν για χάρη της διασκέδασης του ανθρώπου.

Ακόμη μια τραγική είδηση, το επιβεβαιώνει.

Ένας τουρίστας στην Ινδία, εμπιστεύτηκε τον γητευτή της κόμπρας και τύλιξε το επικίνδυνο φίδι γύρω από τον λαιμό του προκειμένου να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία.

Η κόμπρα, αρχικά κάθεται ήσυχα, όμως κάποια στιγμή αισθάνεται την απειλή και περνά στην «αντεπίθεση». Δαγκώνει τον τουρίστα στον δεξιό κρόταφο.

Ο άντρας καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και ρωτά τον γητευτή αν αυτό που συνέβη ήταν πράγματι τσίμπημα, με εκείνον να απαντά πως είναι όλα καλά.

Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, ελάχιστα λεπτά αργότερα, ο τουρίστας λιποθύμησε και εκείνοι αντί να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, ζήτησαν βοήθεια από φαρμακοποιό.

Σε μία ώρα, ο άτυχος άντρας κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις