Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κίνα: Μέχρι 68.000 ευρώ σε όσους καταδίδουν κατασκόπους
ΚΟΣΜΟΣ

Κίνα: Μέχρι 68.000 ευρώ σε όσους καταδίδουν κατασκόπους

Σύμφωνα με κινέζικη κυβερνητική ανακοίνωση, όποιος από τους κατοίκους του Πεκίνου παράσχει χρήσιμες πληροφορίες για κατασκόπους θα επιβραβευτεί με ποσό που μπορεί να φθάσει και τα 68.000. Οι πληροφορίες θα αξιολογούνται και θα τιμολογούνται με κατώτατο ποσό τα 1.400 ευρώ. Όλα αυτά τη στιγμή που οι μέσες ετήσιες απολαβές είναι 11.600 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν […]

china-dangerous-love-poster

Σύμφωνα με κινέζικη κυβερνητική ανακοίνωση, όποιος από τους κατοίκους του Πεκίνου παράσχει χρήσιμες πληροφορίες για κατασκόπους θα επιβραβευτεί με ποσό που μπορεί να φθάσει και τα 68.000. Οι πληροφορίες θα αξιολογούνται και θα τιμολογούνται με κατώτατο ποσό τα 1.400 ευρώ. Όλα αυτά τη στιγμή που οι μέσες ετήσιες απολαβές είναι 11.600 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τις αρχές καλώντας έναν τηλεφωνικό αριθμό, στέλνοντας γράμμα, email ή με επίσκεψή τους στην κρατική υπηρεσία ασφαλείας. Θα υπάρχουν ποινές, ωστόσο, αν οι πληροφορίες τους είναι σκοπίμως ψευδείς για να πλήξουν άλλους.

7341032-3x2-940x627

Την περασμένη άνοιξη αφίσες με σκίτσα έκαναν την εμφάνισή τους στα γραφεία δημόσιων υπηρεσιών στο Πεκίνο προειδοποιώντας τις κατοίκους της πόλης να προσέχουν να μην ερωτευτούν κάποιον ξένο που μπορεί να έχει ύποπτα κίνητρα. Συγκεκριμένα, μια αφίσα με τίτλο «Επικίνδυνη Αγάπη» απεικόνιζε ένα ερωτευμένο ζευγάρι -μια κινέζα κυβερνητική υπάλληλο, την Σιάο Λι, και έναν ξένο εκπαιδευτικό, τον Ντέιβιντ. Ο έρωτάς τους είχε όμως άδοξο τέλος και το ζευγάρι κατέληγε στο αστυνομικό τμήμα, αφού εκείνη έδωσε στον Ντέιβιντ διαβαθμισμένα έγγραφα από την υπηρεσία της.

7341148-3x2-940x627

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις