Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εικόνες θανάτου: “Τρυπούν” το κορμί τους στο κέντρο της Αθήνας μέρα- μεσημέρι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εικόνες θανάτου: “Τρυπούν” το κορμί τους στο κέντρο της Αθήνας μέρα- μεσημέρι

Χιλιάδες νέοι άνθρωποι χάνονται από την μάστιγα των ναρκωτικών και οι «δολοφόνοι» κυκλοφορούν ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας. Περαστικοί κοιτάζουν σοκαρισμένοι τους χρήστες να τρυπούν το κορμί τους γιατί διαφορετικά νιώθουν πως θα χάσουν τη ζωή τους. Άλλοι πάλι, έχουν συνηθίσει την εικόνα και δεν γυρνούν καν το κεφάλι στους ναρκομανείς που υποφέρουν στα παγκάκια. […]

ναρ2

Χιλιάδες νέοι άνθρωποι χάνονται από την μάστιγα των ναρκωτικών και οι «δολοφόνοι» κυκλοφορούν ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας.

Περαστικοί κοιτάζουν σοκαρισμένοι τους χρήστες να τρυπούν το κορμί τους γιατί διαφορετικά νιώθουν πως θα χάσουν τη ζωή τους. Άλλοι πάλι, έχουν συνηθίσει την εικόνα και δεν γυρνούν καν το κεφάλι στους ναρκομανείς που υποφέρουν στα παγκάκια.

Οι φωτογραφίες από την οδό Μασσαλίας, το μεσημέρι του Σαββάτου ανατριχιάζουν.

ναρ4

Δίπλα στο κοσμοπολίτικο Κολωνάκι, ανάμεσα στην πόρτα της Νομικής και του πνευματικού Κέντρου του δήμου, τα ναρκωτικά πρωταγωνιστούν καθημερινά.

Τα τελευταία χρόνια το «Πάρκο Ελλήνων Λογοτεχνών», όπως ονομάζεται, έχει μετατραπεί σ’ ένα από τα πιο γνωστά στέκια για διακινητές και χρήστες ναρκωτικών.

ναρ1

Στο πάρκο, που έβρισκαν καταφύγιο άστεγοι και τοξικομανείς για να κοιμηθούν, τώρα οι έμποροι ναρκωτικών μοιράζουν «θάνατο» χωρίς να ενοχλούνται από κανέναν.

Συνήθως κατάγονται από αφρικανική χώρα και ενώ πλησιάζουν σχεδόν διακριτικά τους δύστυχους ανθρώπους, τους δίνουν τη δόση τους. Οι χρήστες δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τους περαστικούς. Σηκώνουν το μανίκι και βάζουν το δηλητήριο στο αίμα τους.

ναρ3

Το θέμα τέθηκε πρόσφατα και στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας με τον κ. Καμίνη, για ακόμη μια φορά να τονίζει την ανεπάρκεια αντιμετώπισης του προβλήματος από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις