Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκ στη Χαλκιδική! Πέθανε δεύτερος άνθρωπος λόγω ανεπάρκειας του ΕΚΑΒ! (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ στη Χαλκιδική! Πέθανε δεύτερος άνθρωπος λόγω ανεπάρκειας του ΕΚΑΒ! (video)

Σοκάρουν οι τραγικές συνέπειες της ανεπάρκειας του ΕΚΑΒ σε επαρχιακά μέρη. Λίγο μετά τον θάνατο του 38χρονου στην Ουρανούπολη που περίμενε επί δύο ώρες το ασθενοφόρο, εθελοντής διασώστης αποκαλύπτει και δεύτερο τραγικό συμβάν. Ένας 55χρονος στο χωριό Νέα Σκιώνη στην περιοχή της Κασσάνδρειας, έχασε τη ζωή του εξαιτίας έλλειψης οδηγών ασθενοφόρων στην Χαλκιδική. Όπως είπε […]

ekab-1

Σοκάρουν οι τραγικές συνέπειες της ανεπάρκειας του ΕΚΑΒ σε επαρχιακά μέρη.

Λίγο μετά τον θάνατο του 38χρονου στην Ουρανούπολη που περίμενε επί δύο ώρες το ασθενοφόρο, εθελοντής διασώστης αποκαλύπτει και δεύτερο τραγικό συμβάν.

Ένας 55χρονος στο χωριό Νέα Σκιώνη στην περιοχή της Κασσάνδρειας, έχασε τη ζωή του εξαιτίας έλλειψης οδηγών ασθενοφόρων στην Χαλκιδική.

Όπως είπε ο διασώστης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο άτυχος άντρας υπέστη καρδιακή προσβολή στο συγκεκριμένο χωριό που ναι μεν έχει σε λειτουργία Κέντρο Υγείας με ασθενοφόρο, δεν έχει όμως προσωπικό!

Ο διασώστης που κλήθηκε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες, βρισκόταν σε επείγον περιστατικό σε απόσταση 80 χλμ από την Νέα Σκιώνη και συγκεκριμένα στον Πολύγυρο.

Από την ώρα που ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ χρειαζόταν μιάμιση ώρα να φτάσει στο άλλο χωριό!

Είναι ο δεύτερος θάνατος που σημειώνεται μέσα σε λίγες ημέρες εξαιτίας των τραγικών ελλείψεων στον χώρο της υγείας…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις