Αθήνα

°C

Τετάρτη

12

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / PLUS /  Παγκόσμια έκθεση Γάτας
PLUS

 Παγκόσμια έκθεση Γάτας

Το πληρέστερο και σημαντικότερο γεγονός στον χώρο της γάτας, έρχεται αυτή την Άνοιξη από την Felina Greece. 6 και 7 Μαΐου, 2 ημέρες γεμάτες με γάτες και δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες. Στην Καρδιά της Αθήνας Πειραιώς 180 και Λαμίας 7, Ταύρος (πλησίον  Athens Heart Mall) στον Πολυχώρο Art Factory-Τεχνοστάσιον με ώρες κοινού 10.30-20.00 Τι να περιμένω από αυτή την εκδήλωση: […]

shutterstock_54061702

Το πληρέστερο και σημαντικότερο γεγονός στον χώρο της γάτας, έρχεται αυτή την Άνοιξη από την Felina Greece. 6 και 7 Μαΐου, 2 ημέρες γεμάτες με γάτες και δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες. Στην Καρδιά της Αθήνας Πειραιώς 180 και Λαμίας 7, Ταύρος (πλησίον  Athens Heart Mall) στον Πολυχώρο Art Factory-Τεχνοστάσιον με ώρες κοινού 10.30-20.00

Τι να περιμένω από αυτή την εκδήλωση:

Μια Παγκόσμια έκθεση Μορφολογίας γάτας υπό το σύστημα της World Cat Federation. Θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε γάτες από τις ακόλουθες φυλές:

Περσικές, εξωτικές, Νορβηγικού Δάσους, Σιβηρίας, Ιερή γάτα της Βιρμανίας, Βρετανική Κοντότριχη, Βρετανική Μακρύτριχη, Βεγγάλης, Ragdoll,  Δανέζικη Σφύνξ, Scottish Fold, Hilghland Fold, Kurilian Bobtail, Aβυσσινίας, Σομαλίας, Main Coon, Devon Rex, Selkrik Rex, Singapura.

20 καθαρόαιμες φυλές θα φορέσουν τα καλά τους και θα διαγωνιστούν για τίτλους και διακρίσεις ανάλογα με τη μορφολογία τους. Εκτός από τις καθαρόαιμες σημαντικό κομμάτι της παγκόσμιας έκθεσης είναι οι γάτες σπιτιού που μπορούν να διαγωνιστούν και εκείνες και να κερδίσουν βραβεία και δώρα ανάλογα με το ταπεραμέντο τους και το πόσο φροντισμένες είναι από τον ιδιοκτήτη τους. Μπορείτε να δηλώσετε συμεμτοχή στο [email protected] μέχρι τις 22/4/2017

Μεγάλη θέση στην καρδιά μας αλλά και στην Παγκόσμια έκθεση Γάτας έχουν οι πρώην αδέσποτες γατούλες οι οποίες θα παρουσιαστούν στη γιορτή υιοθεσίας που θα πραγματοποιηθεί και τις 2 ημέρες προκειμένου να βρουν το παντοτινό τους σπίτι. Οι μόνες υιοθεσίες που επιτρέπονται εντός της έκθεσής μας αφορούν τις πρώην αδέσποτες και μόνο. Απαγορεύεται αυστηρά η αγοροπωλησία καθαρόαιμων εντός της έκθεσης καθώς ο χαρακτήρας της δεν είναι εμπορικός. Θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε την έκθεση ζωγραφικής παιδιών από ηλικίες 5-12 ετών  από όλη την Ελλάδα, με θέμα φυσικά τις γάτες  και να παρακολουθήσετε και την βράβευση 3 έργων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 13.00.

Θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις Φυλών σε μορφή ring και τις 2 ημέρες, από διεθνείς κριτές μορφολογίας.

Από τις 14.00-18.00 και τις 2 ημέρες,

Θα γνωρίσετε τους Εθνικούς μας Νικητές για την χρονιά που μας πέρασε αλλά και τον πρώτο Παγκόσμιο Πρωταθλητη που είχε ποτέ η χώρα μας την Κυριακή στις 14.00!

Επιπλέον ξεχωριστό ειδικό αγιέρωμα για την φυλή  το  Αβυσσινίας το Σάββατο  και Σομαλίας την Κυριακή.

Παράλληλες δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν μέσα στην έκθεση στον χώρο Αίθριο με πλούσια και χρήσιμη θεματολογία.

Ομιλίες και διαδραστικά εργαστήρια

Κτηνιατρική ενότητα

-Πως καταλαβαίνω ότι η γάτα μου είναι άρρωστη (ομιλία- ερωτήσεις κοινού)

Ευ ζην ενότητα

-Ασφαλές σπίτι για κατοικίδια  (ομιλία- ερωτήσεις κοινού)

-Πως θα κάνω την γάτα μου χαρούμενη,  (ομιλία- ερωτήσεις κοινού)

stress free cats

-κατασκευάζω μόνος μου γατοπαίχνδια  (διαδραστικό workshop ,με δήλωση συμμετοχής)*

-Φιλοζωική ενότητα

– Πως μπορούν τα μικρά παιδιά να συμβιώσουν με τα ζώα

διαδραστικό σεμινάριο για παιδιά δημότικου (διαδραστικό σεμινάριο με δήλωση συμμετοχής)*

– Πως χρησιμοποιώ τις γατοπαγίδες για να πιάσω μια αδέσποτη γάτα, πως χειρίζομαι μια γάτα του δρόμου, μια γάτα σπιτιού, μια καθαρόαιμη και πως μια γάτα που δεν γνωρίζω καθόλου πως θα αντιδράσει.

(επιμορφωτικό, διαδραστικό σεμινάριο με δηλώσεις συμμετοχής, περιορισμένες θέσεις, συμμετοχές στο [email protected])*

Άλλά ζωάκια

Παρουσιάση του κουνελιού ως κατοικίδιο, υιοθεσίες διασωσμένων κουνελιών

Mείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας. Το πρόγραμμα με ακριβείς ώρες και ομιλητές θα ανακοινωθεί μετά την εορτή του Πάσχα.

Σημειώστε τις ημερομηνίες και τα εργαστήρια που σας ενδιαφέρουν. Για τις ομιλίες δεν χρειάζεται κράτηση θέσεων, εάν έχετε όμως ερωτήσεις που θα θέλατε να απαντηθούν μπορείτε να μας τις στείλετε έως 20/4. Εάν θέλετε να κάνετε κράτηση θέσης για κάποιο από τα workshop, τα οποία είναι δωρεάν μπορείτε επίσης να δηλώσετε τη συμετοχή σας.

*Πληροφορίες, ερωτήσεις κοινού προκειμένου να απαντηθούν στις ομιλίες, κρατήσεις  θέσεων για τα εργαστήρια στο [email protected]

Ιστοσελίδα :www.felinagreece.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας +306955964014 ώρες 12.00-16.00

Facebook:https://www.facebook.com/AssociationFelinaGreece/

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις