Αλβανός δημοσιογράφος που έχει κηρυχθεί ανεπιθύμητος, γύρισε εθνικιστικό “ντοκιμαντέρ” στην Πρέβεζα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανός δημοσιογράφος που έχει κηρυχθεί ανεπιθύμητος, γύρισε εθνικιστικό “ντοκιμαντέρ” στην Πρέβεζα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Έχει κηρυχθεί από το 2012 «persona non grata», όταν εντοπίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία στον μεθοριακό σταθμό Μαυροματίου στη Θεσπρωτία, εξαιτίας ενός ρεπορτάζ για τους Τσάμηδες και Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα. Το ρεπορτάζ προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Top Channel στο πλαίσιο της εκπομπής «Η άλλη Αλβανία», και ο ίδιος ο δημοσιογράφος είχε παραδεχθεί […]

10.04.2017 | 10:57

 

Έχει κηρυχθεί από το 2012 «persona non grata», όταν εντοπίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία στον μεθοριακό σταθμό Μαυροματίου στη Θεσπρωτία, εξαιτίας ενός ρεπορτάζ για τους Τσάμηδες και Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα.

Το ρεπορτάζ προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Top Channel στο πλαίσιο της εκπομπής «Η άλλη Αλβανία», και ο ίδιος ο δημοσιογράφος είχε παραδεχθεί πως οι Αρχές τον χαρακτήρισαν ανεπιθύμητο στην Ελλάδα και του απαγόρεψαν την είσοδο.

Όλα αυτά όμως δεν εμπόδισαν τον Αλβανό δημοσιογράφο Μαρίν Μέμα να εισβάλλει ξανά στην χώρα μας και για πολλές ημέρες να κάνει τηλεοπτικά γυρίσματα στο μεγαλύτερο μέρος του Νομού Πρέβεζας για να παρουσιάσει την δήθεν αλβανική ιστορία της περιοχής και τις αλβανικές ρίζες των κατοίκων.

Το «ντοκιμαντέρ», το περιεχόμενο του οποίου είναι καθαρά εθνικιστικό, προβλήθηκε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό που είχε παρουσιάσει και το προηγούμενο ρεπορτάζ του, το 2012.

Το χειρότερο είναι , πως ενώ οι Αρχές τον έχουν χαρακτηρίσει εκτός από ανεπιθύμητο που του απαγορεύεται εφόρου ζωής η είσοδος στη χώρα, τον θεωρούν και επικίνδυνο για την ασφάλεια της Ελλάδας.

Παρόλα αυτά, επί μέρες ο δημοσιογράφος έκανε γυρίσματα στην Πρέβεζα, την Πάργα και σε χωριά της περιοχής, χωρίς να τον πάρει χαμπάρι κανείς.

Ο Μέμα, επιμένει πως ακόμη κι αν κρίθηκε ανεπιθύμητος, η αλήθεια για την ιστορία τα Αλβανίας θα αποκαλυφθεί.

Εντωμεταξύ πριν από μέρες, στην εκπομπή του είχε φιλοξενήσει τον ακραίο Ιμάμη, πρωταγωνιστή στο βίντεο με τον ποδοσφαιριστή Άντι Λίλα που χλευάζει τους ιερείς και τον χριστιανισμό.

Ο Λίλα, που λίγα χρόνια πριν προσευχόταν για τους τζιχαντιστές στη Συρία, εξηγούσε πως δήθεν η συμπεριφορά του με τον ποδοσφαιριστή ήταν ατυχής…

 

Exit mobile version