Δύο βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ θύματα συμμοριών στο σπίτι και στον δρόμο

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δύο βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ θύματα συμμοριών στο σπίτι και στον δρόμο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Του Πέτρου Καρσιώτη Δύο  Βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλαν με διαφορά λίγης ώρας ότι έπεσαν θύματα διαρρηκτών, αλλά και «ταχυδακτυλουργών», που αδαιρούν στο κέντρο της Αθήνας πορτοφόλια. Οι συμμορίες που εισβάλουν σε σπίτια αλλά και κλέβουν ό,τι βρουν στο δρόμο, διακρίσεις όπως είναι γνωστό δεν… κάνουν. Έτσι η Άννα Βαγενά, που πρόσφατα έχασε τον αξέχαστο σύζυγό […]

09.04.2017 | 15:37

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δύο  Βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλαν με διαφορά λίγης ώρας ότι έπεσαν θύματα διαρρηκτών, αλλά και «ταχυδακτυλουργών», που αδαιρούν στο κέντρο της Αθήνας πορτοφόλια.

Οι συμμορίες που εισβάλουν σε σπίτια αλλά και κλέβουν ό,τι βρουν στο δρόμο, διακρίσεις όπως είναι γνωστό δεν… κάνουν.

Έτσι η Άννα Βαγενά, που πρόσφατα έχασε τον αξέχαστο σύζυγό της Λουκιανό Κηλαηοδόνη, κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας ότι άγνωστοι μπήκαν στο διαμέρισμά της, στην οδό Ακαδήμου  και άρπαξαν έναν φάκελο με 1000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί, που έφθασαν στο διαμέρισμα της ηθοποιού-βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε παραβίαση της κεντρικής πόρτας η άλλου σημείου εισόδου του σπιτιού.

Πού έχει δώσει κλειδιά του σπιτιού

Η ίδια είπε στους αστυνομικούς ότι  κλειδιά του διαμερίσματος έχει δώσει σε συνεργάτες, συγγενείς και υπαλλήλους. Η έρευνα συνεχίζεται από την Αστυνομία.

Πορτοφολάς «χτύπησε» την βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας

Θύμα πορτοφολά, όμως, έπεσε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στην οδό Βουλής, και  η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ,  Μαρία Τριανταφύλλου.

Άγνωστος χωρίς να γίνει αντιληπτός, «εξαφάνισε» το πορτοφόλι της με περίπου 150 ευρώ, την βουλευτική και αστυνομική της ταυτότητα και προσωπικά έγγραφα.

 

 

Exit mobile version