Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κουκλάρα, πρωταθλήτρια και… πιτσιρίκα η γυναίκα που παντρεύτηκε στον Πειραιά ο Καρεμπέ (pics-vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κουκλάρα, πρωταθλήτρια και… πιτσιρίκα η γυναίκα που παντρεύτηκε στον Πειραιά ο Καρεμπέ (pics-vid)

Κουκλάρα, επιτυχημένη στον χώρο του αθλητισμού και 21 χρόνια μικρότερη είναι η δεύτερη σύζυγος του Κριστιάν Καρεμπέ, με τις υπογραφές του γάμου να «πέφτουν» στο δημαρχείο του Πειραιά! Ο Γάλλος σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός και η 25χρονη πρωταθλήτρια του σκι Τζάκι Σαμούν είχαν κουμπάρο τους τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, Κούλη Δουρέκα. Παρόντες στην […]

karebe

Κουκλάρα, επιτυχημένη στον χώρο του αθλητισμού και 21 χρόνια μικρότερη είναι η δεύτερη σύζυγος του Κριστιάν Καρεμπέ, με τις υπογραφές του γάμου να «πέφτουν» στο δημαρχείο του Πειραιά!

Ο Γάλλος σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός και η 25χρονη πρωταθλήτρια του σκι Τζάκι Σαμούν είχαν κουμπάρο τους τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, Κούλη Δουρέκα.

j5

Παρόντες στην όμορφη αυτή στιγμή της ζωής τους, ήταν ο άλλοτε συμπαίκτης του Γάλλου, Τάκης Γκώνιας, όπως κι ο πρώην αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Πιέρ Ισά, καθώς επίσης φιλικά τους πρόσωπα από τον Λίβανο.

Η 25χρονη Λιβανέζα είχε γίνει παγκοσμίως γνωστή όταν η σέξι φωτογράφιση της στα χιόνια λίγο πριν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, προκάλεσαν σάλο.

J1 j2

Οι καυτές φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν και στη χώρα της, με την ίδια να δέχεται πολλές αντιδράσεις, γεγονός που την έκανε να απολογηθεί.

j3 j4

«Ναι, είχα φωτογραφηθεί για ένα ημερολόγιο μαζί με άλλους επαγγελματίες αθλητές πριν από τρία χρόνια. Το βίντεο και οι φωτογραφίες που τώρα βλέπετε ήταν από την προετοιμασία και δεν έπρεπε να κυκλοφορήσουν. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όλους σας. Γνωρίζω ότι ο Λίβανος είναι μια συντηρητική χώρα και ότι το βίντεο αυτό δεν ταιριάζει στον πολιτισμό μας. Καταλαβαίνω απόλυτα την κριτική σας», είχε γράψει η ίδια στο προφίλ της στο Facebook.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις