Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η κόρη του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ με μια ανάρτηση- “μαχαιριά” σχολιάζει την διαφήμιση με την Κένταλ Τζένερ
ΚΟΣΜΟΣ

Η κόρη του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ με μια ανάρτηση- “μαχαιριά” σχολιάζει την διαφήμιση με την Κένταλ Τζένερ

Μπορεί η εταιρεία να ζήτησε συγγνώμη για την διαφήμιση με το γνωστό αναψυκτικό και την Κένταλ Τζένερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, όμως οι αντιδράσεις ακόμη δεν έχουν σταματήσει. Η προσπάθεια της διαφήμισης να δείξει πώς ένα λευκό μοντέλο καταφέρνει να ηρεμήσεις τους εξαγριωμένους αστυνομικούς, προσφέροντας σε έναν από αυτούς το αναψυκτικό, μόνο επιτυχημένη δεν ήταν. Δεκάδες […]

kendall-jenner-pepsi

Μπορεί η εταιρεία να ζήτησε συγγνώμη για την διαφήμιση με το γνωστό αναψυκτικό και την Κένταλ Τζένερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, όμως οι αντιδράσεις ακόμη δεν έχουν σταματήσει.

Η προσπάθεια της διαφήμισης να δείξει πώς ένα λευκό μοντέλο καταφέρνει να ηρεμήσεις τους εξαγριωμένους αστυνομικούς, προσφέροντας σε έναν από αυτούς το αναψυκτικό, μόνο επιτυχημένη δεν ήταν.

Δεκάδες ομάδες προάσπισης των ανθρώπινων δικαιωμάτων, ξέσπασαν έντονα καθώς παρουσιάζεται το καλό πρόσωπο της αστυνομίας την ώρα που τα φαινόμενα βίας και ρατσισμού από τις ίδιες τις Αρχές, έχουν γίνει μάστιγα.

Μέσα στα σκληρά tweet, μια ανάρτηση που ξεχώρισε, ήταν αυτή της μικρότερης κόρης του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, του γνωστού ηγέτη του Αφροαμερικανικού κινήματος για τα πολιτικά δικαιώματα των μαύρων.

«Κρίμα που ο πατέρας μου δεν ήξερε για τη δύναμη της Pepsi», έγραψε η Bernice King στο Twitter το απόγευμα της Τετάρτης, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Αφροαμερικανού ιερέα να σπρώχνεται από αστυνομικούς σε μια διαδήλωση, πολλά χρόνια πριν.

be-a-king

Η εταιρεία έσπευσε να απαντήσει ότι «φυσικά δεν είχε καμία πρόθεση να δείξει ασέβεια στο πρόσωπο του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και σε όσους αγωνίστηκαν για τη δικαιοσύνη», ζητώντας στην ουσία επίσημη συγγνώμη για δεύτερη φορά…

Αναρωτιέται όμως κανείς, τι πρόθεση είχε εν τέλει η εταιρεία…

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις