Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κατηγορείται για φόνο, όμως οι φίλοι της πλήρωσαν 35 εκατ. για να ελευθερωθεί! (photo)
ΚΟΣΜΟΣ

Κατηγορείται για φόνο, όμως οι φίλοι της πλήρωσαν 35 εκατ. για να ελευθερωθεί! (photo)

Τα λεφτά μπορεί να μην φέρνουν την ευτυχία, φέρνουν όμως σίγουρα την «ελευθερία»! Μια Κινέζα που κατηγορείται πως διέταξε να σκοτώσουν τον πατέρα των παιδιών της, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους στις ΗΠΑ, αφού οι πάμπλουτοι φίλοι της συγκέντρωσαν σχεδόν αμέσως τα 35 εκατ. δολάρια της εγγύησης που όρισε το δικαστήριο. Η 31 ετών Τίφανι […]

epauli

Τα λεφτά μπορεί να μην φέρνουν την ευτυχία, φέρνουν όμως σίγουρα την «ελευθερία»!

Μια Κινέζα που κατηγορείται πως διέταξε να σκοτώσουν τον πατέρα των παιδιών της, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους στις ΗΠΑ, αφού οι πάμπλουτοι φίλοι της συγκέντρωσαν σχεδόν αμέσως τα 35 εκατ. δολάρια της εγγύησης που όρισε το δικαστήριο.

Η 31 ετών Τίφανι Λι κατηγορείται πως διέταξε τη δολοφονία του πατέρα των παιδιών της, για να μην της πάρει την κηδεμονία.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και οι φίλοι της επιμένουν πως είναι αθώα, γι’ αυτό άλλωστε συγκέντρωσαν για χάρη της 4 εκατ. δολάρια σε μετρητά και ακίνητη περιουσία αξίας 62 εκατ. δολαρίων, που τέθηκαν στην διάθεση του δικαστηρίου.

Η απόφαση όριζε πως στην περίπτωση που χρησιμοποιηθεί ως εγγύηση ακίνητα περιουσία, τότε η αξία αυτής θα πρέπει να είναι διπλάσια του ποσού που ορίστηκε για τα μετρητά.

usa-california-woman

Για τη δολοφονία, κατηγορούνται και δύο άντρες που φαίνεται να εκτέλεσαν την εντολή της, οι οποίοι φυσικά δεν έκαναν αίτηση αποφυλάκισης αφού οι φίλοι τους ήταν… άφραγκοι.

Η ΛΙ, μέχρι να δικαστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα παρακολουθείται ηλεκτρονικά, ενώ ως τότε θα ζει στην χλιδάτη έπαυλη δεκάδων δωματίων σε μια από τις πιο πλούσιες περιοχές του Σαν Φρανσίσκο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις