Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Κατηγορούμενος για επιθέσεις κατά των ΜΑΤ ο Κρητικός “σέξι αγρότης”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατηγορούμενος για επιθέσεις κατά των ΜΑΤ ο Κρητικός “σέξι αγρότης”

Του Πέτρου Καρσιώτη Ο Κρητικός αγρότης Στάθης Στιβακτάκης, που χαρακτηρίστηκε στη διάρκεια των επεισοδίων με την Αστυνομία στις 8 Μαρτίου,  ως ο πιο «σέξι» αγρότης, από τον οποίο ζητούσαν όλοι συνεντεύξεις, αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες ως ένας εκ των υπαιτίων των επιθέσεων κατά των ΜΑΤ στην Πλατεία Βάθη. Μετά την ταυτοποίηση του ίδιου και δύο ακόμη αγροτών της […]

sexy

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ο Κρητικός αγρότης Στάθης Στιβακτάκης, που χαρακτηρίστηκε στη διάρκεια των επεισοδίων με την Αστυνομία στις 8 Μαρτίου,  ως ο πιο «σέξι» αγρότης, από τον οποίο ζητούσαν όλοι συνεντεύξεις, αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες ως ένας εκ των υπαιτίων των επιθέσεων κατά των ΜΑΤ στην Πλατεία Βάθη.

Μετά την ταυτοποίηση του ίδιου και δύο ακόμη αγροτών της Κρήτης από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας, για επίθεση στα ΜΑΤ με τις γνωστές κρητικές «κατσούνες» η γκλίτσες, η υπόθεση για τον «σέξι» Κρητικό, οι φωτογραφίες του οποίου έγιναν viral στο διαδίκτυο, παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Τα γεγονότα ξετυλίχθηκαν στις  8 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου αγροτών στην Πλατεία Βάθης.

Τότε είχαν προκληθεί  επεισόδια ανάμεσα στους Κρητικούς αγρότες και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομία «τρεις ημεδαποί, 20, 25 και 37 ετών, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες επιθέσεων εναντίον αστυνομικών και φθορών σε υπηρεσιακό λεωφορείο, πράξεις που τελέστηκαν την 8 Μαρτίου 2017, κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου αγροτών στην Πλατεία Βάθης.

Κατηγορούνται για τα -κατά περίπτωση – αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού κατά συναυτουργία, διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, απόπειρας διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων».

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις