Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ιδού το αμερικανικό πολεμικό πίσω από την «καταιγίδα» πυραύλων!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδού το αμερικανικό πολεμικό πίσω από την «καταιγίδα» πυραύλων!

Αίσθηση και αντιδράσεις, είτε θετικές είτε αρνητικές, έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινότητα η απόφαση του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ να βομβαρδίσει τη Συρία. Η εντολή του υλοποιήθηκε με το USS Porter με διακριτικά DDG 78. Το αντιτορπιλικό που είναι εξοπλισμένο με το σύστημα SM-3 βαλλιστικών πυραύλων είναι το ένα από τα δύο σκάφη απ’ τα […]

syria

Αίσθηση και αντιδράσεις, είτε θετικές είτε αρνητικές, έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινότητα η απόφαση του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ να βομβαρδίσει τη Συρία.

Η εντολή του υλοποιήθηκε με το USS Porter με διακριτικά DDG 78. Το αντιτορπιλικό που είναι εξοπλισμένο με το σύστημα SM-3 βαλλιστικών πυραύλων είναι το ένα από τα δύο σκάφη απ’ τα οποία εκτοξεύτηκαν τα ξημερώματα οι 59 πύραυλοι κατά της Συρίας.

Αυτό είναι το αμερικανικό πολεμικό που “χτυπάει” τη Συρία

Το αντιτορπιλικό Porter, το 2009 αναβαθμίστηκε σε όλα τα επίπεδα και είναι ένα από τα πλοία κρούσης του αμερικανικού 6ου στόλου.

Έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις στη βάση της Σούδας στην Κρήτη καθώς εδώ και αρκετά χρόνια περιπολεί στην ανατολική Μεσόγειο.

Το Porter ρείχε γίνει “είδηση” στις 12/08/2012 όταν είχε “τρακάρει” με ιαπωνικό πετρελαιοφόρο στα στενά του Ορμούζ.

Όλα δείχνουν ότι το “παιχνίδι” στη Συρία αλλάζει. Ο Τραμπ φαίνεται πως έδωσε εντολή για άμεση εμπλοκή…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις