Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / “Οργή” Γεωργιάδη: “Έκλεισαν τον δρόμο για τον Τσίπρα!”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Οργή” Γεωργιάδη: “Έκλεισαν τον δρόμο για τον Τσίπρα!”

Με νεύρα άρχισε η μέρα του αντιπροέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς το πρωί στη διαδρομή από το σπίτι του προς τη Βουλή, βρέθηκε αντιμέτωπος με απίστευτη κίνηση. Ο λόγος ήταν η διέλευση του πρωθυπουργού και ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την «οργή» του μέσω του λογαριασμού του στο Facebook. Ο ίδιος αναφέρει: «Ξεκινώ από Μαρούσι για να […]

adonis

Με νεύρα άρχισε η μέρα του αντιπροέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς το πρωί στη διαδρομή από το σπίτι του προς τη Βουλή, βρέθηκε αντιμέτωπος με απίστευτη κίνηση. Ο λόγος ήταν η διέλευση του πρωθυπουργού και ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την «οργή» του μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Ο ίδιος αναφέρει: «Ξεκινώ από Μαρούσι για να είμαι Βουλή στις 09:00. Η Κηφισίας αδιάβατη. Τελικά στο ύψος του Υγεία ανέβηκα στη μηχανή. Και με μηχανή ο δρόμος αδιάβατος. Με κόπο φθάνουμε στο ύψος του Γηροκομείου και τον δρόμο τον έχει κλείσει εντελώς η Τροχαία. Μηχανάκια εκατοντάδες σταματημένα, αυτοκίνητα χαμός, ο κόσμος έβριζε, ρωτάω τον Επικεφαλής: “τί συμβαίνει;” ρωτάω. “Σε λίγο θα περάσει ο κύριος Τσίπρας μου λέει….”και πρέπει να έχετε κλείσει όλη την Κηφισίας; δεν σέβεστε τις δουλειές όλων αυτών;” “εκτελούμε εντολές” η απάντηση του….Πρώτη Φορά Αριστερά….» 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις