To ξεφτίλισε ο Χανταμπάκης με τον “πόλεμο” στην Ειρήνη: Οργή στο twitter! (video)

LIFESTYLE

To ξεφτίλισε ο Χανταμπάκης με τον “πόλεμο” στην Ειρήνη: Οργή στο twitter! (video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σημεία και τέρατα έχουν αρχίσει να γίνονται στο Survivor, με τους παίκτες να μην έχουν υπομονή και να ξεσπούν, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους για τους συμπαίκτες τους. Πρωταγωνίστρια των ημερών η Ειρήνη Παπαδοπούλου, που έχει ξεμπροστιάσει τους «Διάσημους» και την κλίκα τους, ενώ ο μοναδικός που συμφωνούσε με τη στάση της έχει βρεθεί στην ομάδα […]

06.04.2017 | 15:05

Σημεία και τέρατα έχουν αρχίσει να γίνονται στο Survivor, με τους παίκτες να μην έχουν υπομονή και να ξεσπούν, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους για τους συμπαίκτες τους.

Πρωταγωνίστρια των ημερών η Ειρήνη Παπαδοπούλου, που έχει ξεμπροστιάσει τους «Διάσημους» και την κλίκα τους, ενώ ο μοναδικός που συμφωνούσε με τη στάση της έχει βρεθεί στην ομάδα των «Μαχητών».

Η Ειρήνη πλέον, που είναι τελείως μόνη, δέχεται ένα απίστευτο bullying, όμως παρά το γεγονός πως δείχνει θλιμμένη, ο κόσμος την έχει αγκαλιάσει και δείχνει να την στέλνει στον τελικό. Κάποιος όμως έχει ξεπεράσει τα όρια.

Ο Χανταμπάκης θέλησε να αναπαραστήσει την ψηφοφορία στο Συμβούλιο και αποφάσισε να κοροϊδέψει την Ειρήνη, έστρεψε όμως τον κόσμο εναντίον του.

“Πρώτος ψήφος για σήμερα Ειρήνη. Και το δεύτερο όνομα λέει Ειρήνη”, λέει ο Στέλιος Χανταμπάκης, με τους συμπαίκτες του Λάμπρο Χούτο, Λάουρα Νάργες, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μπο να ξεσπούν σε γέλια τη στιγμή που η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει φύγει από το σημείο που κάθονταν όλοι μαζί.

 

https://twitter.com/georgia_apple/status/849351385820913665

https://twitter.com/benevolentiax/status/849959062053769216

Exit mobile version