Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η απίστευτη δέσμευση του ΣΚΑΙ σε Κολιδά- Ιωαννίδη (video)
LIFESTYLE

Η απίστευτη δέσμευση του ΣΚΑΙ σε Κολιδά- Ιωαννίδη (video)

Δεν είναι μόνοι οι τεράστιες αποζημιώσεις που θα λάβει η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Ιωαννίδης από την παραγωγή του Survivor. Οι παίκτες, που εξαιτίας του τραυματισμού τους δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στο ριάιλιτι, διεκδικώντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ, έχουν στο «τσεπάκι» και κάτι ακόμη από τον ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε από […]

kolida

Δεν είναι μόνοι οι τεράστιες αποζημιώσεις που θα λάβει η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Ιωαννίδης από την παραγωγή του Survivor.

Οι παίκτες, που εξαιτίας του τραυματισμού τους δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στο ριάιλιτι, διεκδικώντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ, έχουν στο «τσεπάκι» και κάτι ακόμη από τον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε από πηγές της στην εκπομπή La Biri Biri της Τετάρτης η Κλεοπάτρα Πατλάκη το κανάλι έχει υποσχεθεί σε Ιωαννίδη και Κολιά, πως θα συμμετέχουν στον επόμενο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΙ.

«Ο Μάριος είπαμε είναι σοβαρά τραυματισμένος, έχει σπάσει την κλείδα του νοσηλεύεται. Άλλοι λένε ότι ο Μάριος θα αποχωρήσει από το στιγμή που πήρε και την αποζημίωση.

Δεν πήραν μόνο αποζημίωση και τα λεφτά από το ΣΚΑΪ, αλλά και μια υπόσχεση ότι παιδιά μη ζορίζεστε τώρα, του χρόνου θα έχουμε ξανά Survivor και εσάς θα σας βάλουμε μέσα» ανέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Δείτε το video:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις