Σοκαρισμένη η Ινδία με το κορίτσι “Μόγλης” που βρέθηκε σε ζούγκλα (video)

ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαρισμένη η Ινδία με το κορίτσι “Μόγλης” που βρέθηκε σε ζούγκλα (video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σοκαρισμένοι είναι οι άντρες της αστυνομίας αλλά και οι γιατροί, με το κορίτσι που βρέθηκε σε ζούγκλα, μαζί με πιθήκους. Καθώς έκαναν την περιπολία τους οι αστυνομικοί σε μία απομακρυσμένη προστατευόμενη φυσική περιοχή στην Bahraich, στη βόρεια Ινδία, εντόπισαν το οχτάχρονο κορίτσι και έκπληκτοι είδαν πως περπατάει στα τέσσερα πόδια, ενώ δεν μπορεί να επικοινωνήσει. […]

06.04.2017 | 14:14

Σοκαρισμένοι είναι οι άντρες της αστυνομίας αλλά και οι γιατροί, με το κορίτσι που βρέθηκε σε ζούγκλα, μαζί με πιθήκους.

Καθώς έκαναν την περιπολία τους οι αστυνομικοί σε μία απομακρυσμένη προστατευόμενη φυσική περιοχή στην Bahraich, στη βόρεια Ινδία, εντόπισαν το οχτάχρονο κορίτσι και έκπληκτοι είδαν πως περπατάει στα τέσσερα πόδια, ενώ δεν μπορεί να επικοινωνήσει.

Το «Κορίτσι Μόγλης», όπως ονομάστηκε  η οχτάχρονη εξαιτίας των ομοιοτήτων τον Μόγλη, ένα αγοράκι που μεγάλωσε και ανατράφηκε από λύκους, μεταφέρθηκε κατευθείαν στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν οι Times της Ινδίας, η οχτάχρονη εκφράζεται με υπερβολική βία και το μόνο που βγάζει είναι κραυγές, ενώ δείχνει να φοβάται υπερβολικά τους ανθρώπους.

Οι γιατροί καταβάλλον μεγάλες προσπάθειες για να την μάθουν να περπατά στα δυο πόδια, αλλά η μικρή δεν τα καταφέρνει με τίποτα.

Exit mobile version