Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Χρεοκοπία στην Ελλάδα το καλοκαίρι βλέπει η εφημερίδα TAZ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρεοκοπία στην Ελλάδα το καλοκαίρι βλέπει η εφημερίδα TAZ

Με ένα τρομακτικό άρθρο που κρούει το καμπανάκι του κινδύνου, η εφημερίδα taz κάνει λόγο για την απόλυτη καταστροφή που μπορεί να έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Με τίτλο «Να διασφαλίσουμε την αξιοπρέπεια εν μέσω κρίσης» το δημοσίευμα αναφέρει πως είναι πολύ πιθανό το  φάντασμα της χρεοκοπίας να «αγκαλιάσει» τη χώρα μας. «Εδώ και χρόνια οι […]

xreo

Με ένα τρομακτικό άρθρο που κρούει το καμπανάκι του κινδύνου, η εφημερίδα taz κάνει λόγο για την απόλυτη καταστροφή που μπορεί να έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι.

Με τίτλο «Να διασφαλίσουμε την αξιοπρέπεια εν μέσω κρίσης» το δημοσίευμα αναφέρει πως είναι πολύ πιθανό το  φάντασμα της χρεοκοπίας να «αγκαλιάσει» τη χώρα μας.

«Εδώ και χρόνια οι Έλληνες ζουν με τη θηλιά των χρεών, της οικονομικής κακοδιαχείρισης και μιας αναποτελεσματικής φορολογικής και οικονομικής πολιτικής», αναφέρει το άρθρο, σχολιάζοντας την οικονομική κρίση που δείχνει να είναι μη αναστρέψιμη.

Σύμφωνα με την Deutche Welle, γίνεται αναφορά στην ανεργία «που αυξάνεται» ενώ παράλληλα και ο «τομέας χαμηλόμισθης εργασίας», εμφανίζει επικίνδυνη άνοδο.

«Προοπτική για ανάπτυξη δεν υφίσταται. Το καλοκαίρι η Ελλάδα ενδέχεται να βρεθεί και πάλι αντιμέτωπη με την χρεοκοπία», επισημαίνει η εφημερίδα.

Το δημοσίευμα φιλοξενεί και τις ιστορίες τριών Ελλήνων, θέλοντας να δώσει έμφαση στο τεράστιο κύμα μετανάστευσης, νέων ανθρώπων που δεν μπορούν να βρουν εργασία και ακολούθως να προγραμματίσουν το μέλλον τους, όσο μένουν στην Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις