Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Δραπέτης και σεσημασμένος οι δολοφόνοι του 70χρονου στην οδό Μάρνης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δραπέτης και σεσημασμένος οι δολοφόνοι του 70χρονου στην οδό Μάρνης

Ένας 50χρονος Ρουμάνος και ένας 57χρονος Έλληνας είναι οι δράστες που εισέβαλαν στο ιατρείο του 70χρονου γιατρού στην οδό Μάρνης με σκοπό να τον ληστέψουν. Οι δύο άντρες, έδεσαν και φίμωσαν τον άτυχο άντρα, ο οποίος κατέληξε από ασφυξία. Αμέσως μετά το φρικτό έγκλημα, οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό και συνέλαβαν τους δύο δράστες στην πλατεία […]

mar3

Ένας 50χρονος Ρουμάνος και ένας 57χρονος Έλληνας είναι οι δράστες που εισέβαλαν στο ιατρείο του 70χρονου γιατρού στην οδό Μάρνης με σκοπό να τον ληστέψουν. Οι δύο άντρες, έδεσαν και φίμωσαν τον άτυχο άντρα, ο οποίος κατέληξε από ασφυξία.

Αμέσως μετά το φρικτό έγκλημα, οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό και συνέλαβαν τους δύο δράστες στην πλατεία Βάθης. Η καταδίωξη των αστυνομικών ήταν άγρια και κατέληξε με μάχη σώμα με σώμα μεταξύ των δύο αντρών.

Το χρονικό

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της Τετάρτης οι δύο δράστες εισέβαλαν στο ιατρείο του 70χρονου για να τον ληστέψουν. Έδεσαν και φίμωσαν το θύμα και άρχισαν να ψάχνουν τους χώρους, όμως όταν κατάλαβαν πως πλησιάζει η αστυνομία, το έβαλαν στα πόδια. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, ο θάνατος του 70χρονυ προκλήθηκε από την απόφραξη των αεροφόρων οδών.

marnis

Ο υπήκοος Ρουμανίας είχε δραπετεύσει από τις 17 Φεβρουαρίου και τον αναζητούσαν οι αρχές, ενώ κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί κατ’ επανάληψη για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, οπλοκατοχή, αρπαγή, σύσταση συμμορίας και άλλα αδικήματα. Ο 57χρονος Έλληνας είχε κατηγορηθεί κατ’ επανάληψη για απάτη, πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων και καζίνο και άλλα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις