Ο κακός χαμός σε εκδήλωση της Κομισιόν: Εκτός εαυτού Κωνσταντοπούλου- Κρέτσου (pics-vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κακός χαμός σε εκδήλωση της Κομισιόν: Εκτός εαυτού Κωνσταντοπούλου- Κρέτσου (pics-vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο κακός χαμός έγινε μεταξύ της πρώην προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνταντοπούλου και Κορίνας Κρέτσου, μέλος του οικονομικού επιτελείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε εκδήλωση της Κομισιόν στο Γκάζι. Παρόντες ήταν εκτός της επιτρόπου Περιφερειακής Πολιτικής κ. Κρέτσου, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης και ο δήμαρχος Αθηνών […]

06.04.2017 | 08:32

Ο κακός χαμός έγινε μεταξύ της πρώην προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνταντοπούλου και Κορίνας Κρέτσου, μέλος του οικονομικού επιτελείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε εκδήλωση της Κομισιόν στο Γκάζι.

Παρόντες ήταν εκτός της επιτρόπου Περιφερειακής Πολιτικής κ. Κρέτσου, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης και ο δήμαρχος Αθηνών Γιώργος Καμίνης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης με θέμα το μέλλον της ΕΕ, η κ. Κωνσταντοπούλου μιλούσε και διέκοπτε συνεχώς, ενώ όταν πήρε τον λόγο εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην πολιτική της Ευρώπης.

Κατηγορώντας την Κομισιόν και τους πάντες, είπε σε πολύ έντονο ύφος πως έχουν επιβάλει καθεστώς δικτατορίας μετά το δημοψήφισμα που έχει οδηγήσει τους ανθρώπους στην αυτοκτονία.

Το ύφος της πρώην προέδρου προκάλεσε την οργή της κ. Κρέτσου που σηκώθηκε από την καρέκλα και απευθυνόμενη στην κ. Κωνσταντοπούλου είπε πως δεν θέτει ερωτήσεις αλλά μόνο φωνάζει.

«Αν δεν σας αρέσει η κατάσταση στην Ελλάδα να πάτε στη χώρα μου, στη Ρουμανία, να δείτε εκεί πώς ζουν οι άνθρωποι», φώναξε η επίτροπος. Η πρώην πρόεδρος αποχώρησε έξαλλη από την αίθουσα.

Μετά την αποχώρηση της η κ. Κρέτσου, δήλωσε σοκαρισμένη και χαρακτήρισε την επίθεση άδικη.

«Εγώ προέρχομαι από μια πραγματικά φτωχή χώρα, τη Ρουμανία. Εκεί οι άνθρωποι πεθαίνουν απ΄τη φτώχια», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο κ. Σχοινάς δήλωσε ότι η Επιτροπή δεν επιβάλλει καμία πολιτική στην Ελλάδα, αντίθετα, η πολιτική που εφαρμόζεται ψηφίσθηκε με μεγάλη πλειοψηφία από το ελληνικό κοινοβούλιο το 2015, όταν πρόεδρός του ήταν η κ. Κωνσταντοπούλου.

Exit mobile version