Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σέξι και πανίσχυρη: Η Ιβάνκα Τραμπ απαντά σε όσους την επικρίνουν (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Σέξι και πανίσχυρη: Η Ιβάνκα Τραμπ απαντά σε όσους την επικρίνουν (video)

Σέξι, έξυπνη και πανίσχυρη, η Ιβάνκα ραμπ, το κοριτσάκι του προέδρου των ΗΠΑ, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε, για όσους την επικρίνουν συνεχώς. Με ένα σμαραγδί φόρεμα και απαλό μακιγιάζ, η Ιβάνκα προκάλεσε αίσθηση, με τη δήλωσή της ότι είναι συνένοχη στα όσα κάνει η κυβέρνηση Τραμπ με στόχο το καλό των Αμερικανών. Η κόρη […]

ivanka

Σέξι, έξυπνη και πανίσχυρη, η Ιβάνκα ραμπ, το κοριτσάκι του προέδρου των ΗΠΑ, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε, για όσους την επικρίνουν συνεχώς.

Με ένα σμαραγδί φόρεμα και απαλό μακιγιάζ, η Ιβάνκα προκάλεσε αίσθηση, με τη δήλωσή της ότι είναι συνένοχη στα όσα κάνει η κυβέρνηση Τραμπ με στόχο το καλό των Αμερικανών.

Η κόρη του μεγιστάνα, έστω και διακριτικά, πήρε αποστάσεις από αρκετές κινήσεις του πατέρα της, ενώ για τον σύζυγο της, έσταξε σιρόπι.

«Θα έλεγα ότι δεν πρέπει να συγχέεται με τη σιωπή η έλλειψη δημόσιας καταγγελίας», είπε η κόρη του Προέδρου σε απόσπασμα της συνέντευξης.

«Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ακουστεί η φωνή σου. “Όπου διαφωνώ με τον πατέρα μου, το γνωρίζει και το εκφράζω με απόλυτη ειλικρίνεια. Όπου συμφωνώ, στηρίζω ολόψυχα την ατζέντα».

«Είναι απίστευτα έξυπνος και ταλαντούχος και στο πλευρό του έχει μία καλή ομάδα», είπε για τον σύζυγο της, με πρόσωπο που έλαμπε την ώρα που μιλούσε γι’ αυτόν.

Όσο για τον ρόλο της στον Λευκό Οίκο και δίπλα στον πατέρα της, δήλωσε πως «δεν ξέρω τι εννοούν με τον όρο συνένοχος αλλά αν με κάνει συνένοχη το γεγονός ότι εργάζομαι στο Λευκό Οίκο για το κοινό καλό, τότε είμαι».

Η Ιβάνκα έχει κατηγορηθεί σφόδρα από μεγάλη μερίδα των Αμερικανών πως ενώ έχει την εξουσία να «σταματήσει» τον πατέρα της, επιλέγει να μην το κάνει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις