Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ποιον παίκτη του Survivor και γιατί «ξεσκίζει» το Twitter!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποιον παίκτη του Survivor και γιατί «ξεσκίζει» το Twitter!

Κύμα οργής σαρώνει το Twitter κατά του Στέλιου Χανταμπάκη που έχει καταφέρει να προκαλέσει πολλές αντιπάθειες. Ο λόγος, μεταξύ άλλων, είναι και γιατί περίμενε προκλητικά τον αντίπαλό του Κωνσταντίνο Βασσάλο για να σηκώσει το σημαιάκι του τερματισμού. Χανταμπάκης και Βασσάλος κονταρίστηκαν σε μια από τις μονομαχίες, με τον πρώτο να κερδίζει με διαφορά. Ωστόσο όταν […]

survivor

Κύμα οργής σαρώνει το Twitter κατά του Στέλιου Χανταμπάκη που έχει καταφέρει να προκαλέσει πολλές αντιπάθειες. Ο λόγος, μεταξύ άλλων, είναι και γιατί περίμενε προκλητικά τον αντίπαλό του Κωνσταντίνο Βασσάλο για να σηκώσει το σημαιάκι του τερματισμού.

Χανταμπάκης και Βασσάλος κονταρίστηκαν σε μια από τις μονομαχίες, με τον πρώτο να κερδίζει με διαφορά. Ωστόσο όταν ήταν έτοιμος να σηκώσει το σημαιάκι του τερματισμού, δεν το έκανε αλλά περίμενε προκλητικά να πλησιάσει ο αντίπαλός του και τότε το σήκωσε επιδεικτικά.

Μάλιστα μετά το τέλος, όταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχοντας κάνει πρωταθλητισμό θέλησε να του εξηγήσει ότι αυτό δεν ήταν σωστό, ανέβασε τους τόνους λέγοντας «Κάνω ό,τι θέλω, μην μου επιβάλλεις τίποτα»

Οι χρήστες του twitter που έτσι κι αλλιώς είναι κατά της «κλίκας» που έχει διαμορφωθεί στο στρατόπεδο των «Διάσημων», δεν έχασαν την ευκαιρία και εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του μοντέλου-παρουσιαστή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις