Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πορεία των οπαδών του Σώρρα: Αντιδρούν στην αναβολή της αίτησης αναστολής (pics-vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία των οπαδών του Σώρρα: Αντιδρούν στην αναβολή της αίτησης αναστολής (pics-vid)

Περισσότερα στοιχεία που θα μπορούσαν να απαλλάξουν από κατηγορίες τον Αρτέμη Σώρρα, ζήτησε σήμερα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας. Με βάση αυτό, η εκδίκαση της αίτησης αναστολής της ποινής που ζήτησε ο κατηγορούμενος μέσω του δικηγόρου του, αναβλήθηκε για την 17η του Μαΐου. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, είχε κρίνει ένοχο τον Αρτέμη Σώρρα […]

sor1

Περισσότερα στοιχεία που θα μπορούσαν να απαλλάξουν από κατηγορίες τον Αρτέμη Σώρρα, ζήτησε σήμερα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας.

Με βάση αυτό, η εκδίκαση της αίτησης αναστολής της ποινής που ζήτησε ο κατηγορούμενος μέσω του δικηγόρου του, αναβλήθηκε για την 17η του Μαΐου.

sor2

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, είχε κρίνει ένοχο τον Αρτέμη Σώρρα με απόφαση στις 17 Μαρτίου, για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση και του είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης οκτώ ετών.

so sor4

Οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα που ήταν από νωρίς έξω από το δικαστικό μέγαρο, αντέδρασαν στην αναβολή, πραγματοποιώντας πορεία από την οδό Γούναρη μέχρι την παραλιακή της Πάτρας.

sor5
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις