Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Επτά άνθρωποι είδαν τον ληστή με τη “γαμψή μύτη” που κρυβόταν στη ντουλάπα!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επτά άνθρωποι είδαν τον ληστή με τη “γαμψή μύτη” που κρυβόταν στη ντουλάπα!

Του Πέτρου Καρσιώτη Επτά(!) άνθρωποι,  που βρίσκονταν καθισμένοι στο σαλόνι του διαμερίσματος της πολυκατοικίας της οδού Μουσών στο Π. Φάληρο, ήρθαν αντιμέτωποι με τον τέταρτο ληστή, ο οποίος κατάφερε να παραμείνει κρυμμένος μέσα σε ντουλάπι με ρούχα, στο δωμάτιο της οικιακής βοηθού από τις Φιλιππίνες! Επρόκειτο για φίλους και συγγενείς της 67χρονης ιδιοκτήτριας και του […]

fal2

Του Πέτρου Καρσιώτη

Επτά(!) άνθρωποι,  που βρίσκονταν καθισμένοι στο σαλόνι του διαμερίσματος της πολυκατοικίας της οδού Μουσών στο Π. Φάληρο, ήρθαν αντιμέτωποι με τον τέταρτο ληστή, ο οποίος κατάφερε να παραμείνει κρυμμένος μέσα σε ντουλάπι με ρούχα, στο δωμάτιο της οικιακής βοηθού από τις Φιλιππίνες!

Επρόκειτο για φίλους και συγγενείς της 67χρονης ιδιοκτήτριας και του γιου της, οι οποίοι είχαν ζήσει το πρωινό της Δευτέρας έναν εφιάλτη όταν τέσσερις ένοπλοι κουκουλοφόροι με βαρύτατο ποινικό μητρώο, εισέβαλαν στο διαμέρισμα της μητέρας και έδεσαν την ίδια και την οικιακή της βοηθό.

Καθώς τη ληστεία ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό των ληστών στην πολυκατοικία, ένας από τους κακοποιούς κατέπεσε από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε, δύο συνελήφθησαν και ο τέταρτος εθεωρείτο ότι είχε διαφύγει.

Συγγενείς και φίλοι κάθονταν με μητέρα και γιο στο σαλόνι

Συγγενείς και φίλοι κάθονταν με τη μητέρα και το γιο στο σαλόνι συζητώντας τα όσα είχαν συμβεί.

Όμως, μια έντονη μυρωδιά από το δωμάτιο της οικιακής βοηθούν από τις Φιλιππίνες, οδήγησε τον γιο της 67χρονης να ανοίξει την πόρτα.

Και τότε εμφανίστηκε με το πιστόλι απειλώντας τον ο τέταρτος ληστής!

listis

«Φίλε σιγά, δεν τρέχει τίποτα, φύγε», είπε ο γιος

Χωρίς να πει λέξη σύμφωνα με πληροφορίες της Alphafreepress, σημάδεψε τον γιο στο κεφάλι!

«Φίλε, σιγά, δεν τρέχει τίποτα. Μπορείς να φύγεις», τους απάντησε τρομοκρατημένος ο τελευταίος.

Ο  αλλοδαπός ληστής, εξακολουθώντας να μην αρθρώνει λέξη, πέρασε ανάμεσα από τους… καλεσμένους, έχοντας σε εμφανή θέση το πιστόλι μάρκας Τοκάρεφ, ανατολικής προέλευσης κι έφθασε ως την πόρτα του διαμερίσματος.

Βγήκε και κατευθύνθηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Εκεί γύρισε το βλέμμα ξανά προ την ομήγυρη για να βεβαιωθεί ότι κανείς δεν τον ακολουθεί, άνοιξε και βγήκε αφήνοντας τους πάντες παγωμένους στις θέσεις τους.

Κατέβηκε τις σκάλες, βγήκε στην έξοδο επί της Μουσών και όπως δείχνουν οι κάμερες, έστριψε προς την κατεύθυνση της λεωφόρου Ποσειδώνος όπου χάνονται τα ίχνη του.

Ο ληστής με τη «γαμψή μύτη»

Από την εξέταση των δεδομένων και των φωτογραφιών, η Ασφάλεια αττικής αναζητά τον δράστη που είναι ύψους περίπου 1:75μ, έχει γαμψή μύτη φοράει σκούρα μπλε φόρμα για να προσομοιάζει με αστυνομικό και φοράει ένας μεγάλο ρολόι στο χέρι.

Η ταυτοποίησή του θεωρείται θέμα χρόνου και εκτιμάται ότι ήταν δρούσε υπό την αρχηγία του ληστή που σκοτώθηκε πέφτοντας από τον έβδομο όροφο στην προσπάθειά του να διαφύγει, πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι.

fal1

Και πέμπτος ληστής στη συμμορία που διέφυγε

Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες της Alphafreepress αναφέρουν ότι στην συμμορία μετέχει και πέμπτος ληστής, ο οποίος την ώρα της εισβολής των υπολοίπων για την κλοπή του χρηματοκιβωτίου, βρισκόταν στην είσοδο παίζοντας ρόλο <<τσιλιαδόρου>>.

Εκτιμάται ότι διέφυγε μόλις είδε τους αστυνομικούς να καταφθάνουν ειδοποιημένοι από το γιο της ιδιοκτήτριας ο οποίος είδε μέσω τηλεσυστήματος συναγερμού τη ληστεία σε βάρος της μητέρας του από το δικό του διαμέρισμα!

Η βαλλιστική θα «μιλήσει» για τις ληστείες

Επίσης αναμένονται και τα αποτελέσματα από την βαλλιστική εξέταση των τριών έως τεσσάρων πιστολιών που βρέθηκαν στην πολυκατοικία.

Θεωρείται βέβαιο ότι έχουν χρησιμοποιηθεί σε ένοπλες ληστείες καθώς από το 2015 οι κακοποιοί ήταν ελεύθεροι ενώ είχαν διαπράξει ως και διπλή ανθρωποκτονία!

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις