Τους κόπηκαν τα πόδια στο τελωνείο: Αντί για παπούτσια, το δέμα είχε… τον τρόμο! (pics)

ΚΟΣΜΟΣ

Τους κόπηκαν τα πόδια στο τελωνείο: Αντί για παπούτσια, το δέμα είχε… τον τρόμο! (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ανακοπή πήγαν να πάθουν οι υπάλληλοι του τελωνείου στην Αυστραλία, όταν άνοιξαν πακέτο που έφτασε στα χέρια τους, για τον καθιερωμένο έλεγχο. Αν και τα μάτια τους έχουν δει πολλά, αυτό τους σόκαρε. Το πακέτο που υποτίθεται είχε παπούτσια, ήταν γεμάτο  με ολοζώντανα φίδια, αράχνες και σκορπιούς! Η αναγραφή «δύο πακέτα παπούτσια» δεν προβλημάτισε κανέναν φυσικά, […]

04.04.2017 | 11:03

Ανακοπή πήγαν να πάθουν οι υπάλληλοι του τελωνείου στην Αυστραλία, όταν άνοιξαν πακέτο που έφτασε στα χέρια τους, για τον καθιερωμένο έλεγχο.

Αν και τα μάτια τους έχουν δει πολλά, αυτό τους σόκαρε.

Το πακέτο που υποτίθεται είχε παπούτσια, ήταν γεμάτο  με ολοζώντανα φίδια, αράχνες και σκορπιούς! Η αναγραφή «δύο πακέτα παπούτσια» δεν προβλημάτισε κανέναν φυσικά, ωστόσο, όταν το πακέτο πέρασε από τις ακτίνες X στο τελωνείο της Μελβούρνης, τα τρομακτικά πλάσματα φανερώθηκαν.

Έντεκα δηλητηριώδη φίδια, εννιά αράχνες – ταραντούλες και τέσσερις ασιατικοί σκορπιοί είχαν ταξιδέψει από την Βόρεια Ευρώπη.

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Γεωργίας της Αυστραλίας Λιν Ο Κόνελ, δήλωσε: «Σηκώνουμε τις ουρές μας όταν βρίσκουμε σκορπιούς στα πακέτα και αν επιχειρήσεις να στείλεις εξωτικά φίδια…. τότε δαγκώνουμε με όλη την δύναμη του νόμου»!

Το υπουργείο ανακοίνωσε επίσης ότι τα ερπετά και τα έντομα αυτά αποτελούν «πολύ υψηλό κίνδυνο για την βιοασφάλεια της Αυστραλίας, καθώς είναι πιθανό να μεταφέρουν παράσιτα και ασθένειες».

«Συνεχώς βρίσκουμε καινούρια και ασυνήθιστα πράγματα που προσπαθούν οι άνθρωποι να περάσουν λαθραία στη χώρα», δήλωσε σχετικά ο υπεύθυνος της Συνοριακής Δύναμης της Αυστραλίας.

Exit mobile version