Φωτο- ντοκουμέντο: Ο ληστής του Π. Φαλήρου μέσα στο διαμέρισμα!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φωτο- ντοκουμέντο: Ο ληστής του Π. Φαλήρου μέσα στο διαμέρισμα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η φωτογραφία με τον τέταρτο ληστή που κρυβόταν για ώρες στη ντουλάπα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ήταν 11 το βράδυ όταν η 66χρονη γυναίκα και η οικιακή βοηθός επέστρεψαν σπίτι, μετά την καταδίωξη θρίλερ που κατέληξε φιάσκο. Ο γιος της γυναίκας που ήταν εκεί, άνοιξε τη ντουλάπα καθώς του ερχόταν μια πολύ άσχημη μυρωδιά. […]

04.04.2017 | 16:50

Η φωτογραφία με τον τέταρτο ληστή που κρυβόταν για ώρες στη ντουλάπα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ήταν 11 το βράδυ όταν η 66χρονη γυναίκα και η οικιακή βοηθός επέστρεψαν σπίτι, μετά την καταδίωξη θρίλερ που κατέληξε φιάσκο.

Ο γιος της γυναίκας που ήταν εκεί, άνοιξε τη ντουλάπα καθώς του ερχόταν μια πολύ άσχημη μυρωδιά.

Τότε, έπεσε πάνω στον ληστή που τον έψαχνε η αστυνομία!

Ο δράστης όμως δεν είχε βγάλει στιγμή την κουκούλα του κι έτσι ο γιος δεν μπόρεσε να δει το πρόσωπο του.

Όπως αποδείχτηκε ο δράστης είχε αφοδεύσει μέσα στην ντουλάπα, πιθανόν από την αγωνία του και αυτό μύρισε στον γιο της γυναίκας.

Ο ληστής όταν κατάλαβε πως κινδυνεύει, έβγαλε το όπλο διατάζοντας τον άντρα να μην φωνάξει και εξαφανίστηκε. Ο γιος της 66χρονης ειδοποίησε την αστυνομία όταν ο δράστης έφυγε, αλλά ήταν πλέον αργά.


Για την υπόθεση διατάχθηκε έρευνα από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και αυτή την ώρα λαμβάνονται καταθέσεις από την Ασφάλεια για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Είναι επίσης αναγκασμένοι, να εξετάσουν και το DNA που άφησε πίσω του…

 

Exit mobile version