Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Η φάρσα της διάσημης ιστοσελίδας- πορνό που προκάλεσε… ανακοπές! (pics)
PLUS

Η φάρσα της διάσημης ιστοσελίδας- πορνό που προκάλεσε… ανακοπές! (pics)

«Πόδια έκοψε» χθες ανήμερα της Πρωταπριλιάς, η διάσημη ιστοσελίδα Pornhub, με τη φάρσα της να κάνει μόνο τους υπεύθυνους να γελούν και.. κανέναν άλλο! Η ιστοσελίδα είχε «ενεργοποιήσει» ένα σύστημα αυτόματης κοινοποίησης του περιεχομένου στα social media! Για την ακρίβεια, αυτό που έβλεπε ο χρήστης, θα έβγαινε σε δημόσια θέα αυτόματα! Φυσικά, όταν ο χρήστης […]

ftop-ru_38604

«Πόδια έκοψε» χθες ανήμερα της Πρωταπριλιάς, η διάσημη ιστοσελίδα Pornhub, με τη φάρσα της να κάνει μόνο τους υπεύθυνους να γελούν και.. κανέναν άλλο!

Η ιστοσελίδα είχε «ενεργοποιήσει» ένα σύστημα αυτόματης κοινοποίησης του περιεχομένου στα social media! Για την ακρίβεια, αυτό που έβλεπε ο χρήστης, θα έβγαινε σε δημόσια θέα αυτόματα!

Φυσικά, όταν ο χρήστης έκανε κλικ σε ένα video πορνογραφικού περιεχομένου και ενημερωνόταν πως μόλις κοινοποιήθηκε η δράση του, πάθαινε εγκεφαλικό και τον έλουζε κρύος ιδρώτας.

«Ευχαριστούμε για την κοινοποίηση. Το Pornhub διαθέτει πλέον αυτόματη κοινοποίηση των βίντεο στους λογαριασμούς σας στα social media. Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να κοινοποιήσετε χειροκίνητα το βίντεο που βλέπετε στους φίλους και την οικογένειά σας, αφού αυτό το νέο, επαναστατικό χαρακτηριστικό το κάνει για λογαριασμό σας! Αυτόματα!»

thanks

Μετά από αυτό, το Pornhub σου έδινε την ευκαιρία να ευχαριστήσεις τον ιστότοπο για την κοινοποίηση ή να ζητήσεις άμεσα να αποσυρθεί η κοινοποίηση.

Ό.τι κι αν πατούσες- υποθέτουμε δεν θα ευχαρίστησαν πολλοί- έβγαινε το εξής μήνυμα: «Καλή Πρωταπριλιά! Μην ανησυχείτε, η περιήγησή σας παραμένει ασφαλής, με πλήρη κρυπτογράφηση μέσω πρωτοκόλλων HTTPS!».

thanks-2

Πάντως το σοκ, ακόμη δεν θα το έχουν ξεπεράσει, όσοι δεν… μετανάστευσαν ήδη!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις