Βίντεο- σοκ: Ο 25χρονος διαδηλωτής πέφτει νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο- σοκ: Ο 25χρονος διαδηλωτής πέφτει νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Το σοκαριστικό video που δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία του διαδηλωτή από τον αστυνομικό στα γραφεία του Αυθεντικού Ριζοσπαστικού Κόμματος στην Ασουνσιόν, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Στην χώρα επικρατεί αναταραχή, μετά την αναθεώρηση διάταξης του Συντάγματος που θα επιτρέψει στον πρόεδρο Κάρτες να διεκδικήσει άλλη μια θητεία, ενώ το Σύνταγμα της χώρας απαγόρευε ο […]

03.04.2017 | 14:08

Το σοκαριστικό video που δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία του διαδηλωτή από τον αστυνομικό στα γραφεία του Αυθεντικού Ριζοσπαστικού Κόμματος στην Ασουνσιόν, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στην χώρα επικρατεί αναταραχή, μετά την αναθεώρηση διάταξης του Συντάγματος που θα επιτρέψει στον πρόεδρο Κάρτες να διεκδικήσει άλλη μια θητεία, ενώ το Σύνταγμα της χώρας απαγόρευε ο πρόεδρος να επανεκλέγεται στο αξίωμα.

Οι δρόμοι έχουν γεμίσει εξαγριωμένους διαδηλωτές και οι αστυνομικοί έχουν χάσει τον έλεγχο, με την δολοφονία του 25χρονου να έχει κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Ο Ροντρίγκο Κουιντάνα βρίσκεται στα γραφεία μαζί με διαδηλωτές, που τρέχουν πανικόβλητοι από δω κι από κει, καθώς έχουν ενημερωθεί πως μπουκάρουν οι άντρες της αστυνομίας.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα η κάμερα καταγράφει τον 25χρονο να πέφτει νεκρός ενώ ένας δεύτερος αστυνομικός πλησιάζει με μια καραμπίνα.

Μετά το τραγικό συμβάν, ο πρόεδρος της Παραγουάης Οράσιο Κάρτες ζήτησε και έλαβε την παραίτηση του υπουργού Εσωτερικών, Μιγκέλ Ταντέο Ρόχας, αλλά και του αρχηγού της αστυνομίας, Κρισπούλο Σοτέλο.

Ο αρχηγός, πριν την παραίτηση του ανακοίνωσε πως ο 25χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού Γκουστάβο Φλορεντίν που συνελήφθη σχεδόν αμέσως.

Exit mobile version