Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δολοφονία Πακιστανού στον Πύργο: Το σεξ και ο φθόνος όπλισαν το χέρι του 27χρονου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Πακιστανού στον Πύργο: Το σεξ και ο φθόνος όπλισαν το χέρι του 27χρονου

Το στυγερό έγκλημα στον Πύργο Ηλείας, με θύμα τον 30χρονο Πακιστανό, προσπαθούν να διαλευκάνουν οι Αρχές, αν και φαίνεται πως έχουν καταλήξει στην αιτία του φόνου. Ο 30χρονος, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τεμαχισμένο σε αγροτική περιοχή, ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στις γυναίκες. Την επιτυχία του στο αντίθετο φύλο αλλά και […]

pak1

Το στυγερό έγκλημα στον Πύργο Ηλείας, με θύμα τον 30χρονο Πακιστανό, προσπαθούν να διαλευκάνουν οι Αρχές, αν και φαίνεται πως έχουν καταλήξει στην αιτία του φόνου.

Ο 30χρονος, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τεμαχισμένο σε αγροτική περιοχή, ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στις γυναίκες.

Την επιτυχία του στο αντίθετο φύλο αλλά και την οικονομική άνεση που είχε ο 30χρονος, δεν μπορούσε να τα αντέξει ο 27χρονος που σκέφτηκε να δολοφονήσει με φρικτό τρόπο τον ομοεθνή του.

Όλα άρχισαν όταν ο εργοδότης του Πακιστανού δήλωσε την εξαφάνιση του στις Αρχές, οι οποίες φαντάστηκαν τι έχει συμβεί αφού ο 30χρονος δεν είχε πάρει μαζί του χρήματα, κινητό, ούτε το μηχανάκι του. Αμέσως οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρονο, σύζυγο της 23χρονης Ρομά, ο οποίος έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις.

Παρά τις πιέσεις των αστυνομικών, ο δράστης δεν συνεργαζόταν, όμως η σύζυγος του δεν άντεξε και μίλησε.

pak2

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Ο 27χρονος αν και ήταν παντρεμένος, είχε παράνομο δεσμό με μία 48χρονη από τον Πύργο, ενώ ο 30χρονος είχε βάλει στο μάτι την κόρη της. Ο δράστης διαφωνούσε κάθετα με τη σύναψη αυτής της σχέσης και προειδοποιούσε τον 30χρονο να μην φλερτάρει με την 19χρονη κόρη της συντρόφου του. Αργότερα, η 48χρονη χώρισε τον 27χρονο και ξεκίνησε ερωτική σχέση με το θύμα.

Το χρονικό

Ο δράστης κάλεσε τον Αλί στο σπίτι του, δήθεν για να συνευρεθούν με μία γυναίκα, ενώ η σύζυγος του έλειπε από το σπίτι. Κάποια στιγμή του είπε πως είχε χαλάσει η λάμπα στο μπάνιο, ζητώντας του βοήθεια. Την ώρα που ο 30χρονος προσπαθούσε να φτιάξει  τη λάμπα, ο 27χρονος τον μαχαίρωσε πισώπλατα στον αυχένα.

Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Με το αγροτικό που είχε ζητήσει από τον εργοδότη του για να μεταφέρει δήθεν κοπριά, πήγε το πτώμα που είχε τοποθετήσει σε μία βαλίτσα, στην αγροτική θέση «Αγία Μαρίνα» στη Βαρβάσαινα.

Μαζί με τη σύζυγο, έθαψαν το τεμαχισμένο σώμα και έκαψαν τη βαλίτσα. Όμως ο κινητό και οι τέσσερις τραπεζικές κάρτες  του θύματος, έμειναν πάνω του…

Οι Αρχές μάλιστα πιστεύουν πως το επόμενο θύμα του θα ήταν η 48χρονη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις