Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δηλώσεις Πούτιν για τις φονικές εκρήξεις: Είχαν βάλει καρφιά για περισσότερο θάνατο! (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δηλώσεις Πούτιν για τις φονικές εκρήξεις: Είχαν βάλει καρφιά για περισσότερο θάνατο! (pics-vid)

Τρόμος επικρατεί στην Αγία Πετρούπολη μετά τις δύο εκρήξεις που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον δέκα ανθρώπων, με παιδιά ανάμεσα τους. Αυτό που σοκάρει είναι πως οι δράστες είχαν βάλει καρφιά στις βόμβες για να προκαλέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο θάνατο. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: «Όταν ακούστηκε η έκρηξη αρχίσαμε να τρέχουμε πανικόβλητοι. Υπήρχαν άνθρωποι […]

rosia

Τρόμος επικρατεί στην Αγία Πετρούπολη μετά τις δύο εκρήξεις που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον δέκα ανθρώπων, με παιδιά ανάμεσα τους.

r1

Αυτό που σοκάρει είναι πως οι δράστες είχαν βάλει καρφιά στις βόμβες για να προκαλέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο θάνατο.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: «Όταν ακούστηκε η έκρηξη αρχίσαμε να τρέχουμε πανικόβλητοι. Υπήρχαν άνθρωποι ματωμένοι, σε άλλους καίγονταν τα μαλλιά τους»

r4

Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass οι εκρήξεις σημειώθηκαν στον κεντρικό σταθμό Σενάγια Πλόσαντ (Πλατεία Σενάγια) και στον σταθμό Τεκνολογκίτσεσκι Ινστιτούτ (Τεχνολογικό Ινστιτούτο).

Την ώρα των επιθέσεων, ο πρόεδρος της Ρωσίας βρισκόταν στην Αγία Πετρούπολη  για να εκφωνήσει ομιλία σε φόρουμ για τα ΜΜΕ και ύστερα είχε συνάντηση με τον Λευκορώσο ομόλογό του, Αλεξάντερ Λουκασένκο.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε πως πιθανόν οι εκρήξεις να είναι επιθέσεις τρομοκρατών και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.  Τόνισε δε πως η Ρωσία θα κάνει τα πάντα για να στηρίξει τον λαό της.

Η διεύθυνση του μετρό της Μόσχας αποφάσισε την λήψη πρόσθετων εκτάκτων μέτρων ασφαλείας , όπως και τα μέτρα του Διεθνούς Αεροδρομίου του Βνούκοβο.

#взрыв на двух станциях в Питере. Взрыв прогремел в вагоне поезда в петербургском метро, станции «Технологический институт» и «Сенная площадь» закрыты на вход и выход, сообщает подземка. «Станции «Технологический институт» и «Сенная площадь» закрыты на вход и выход, поезда следуют без остановки. Происходит эвакуация пассажиров, есть пострадавшие», — говорится в релизе. «Предположительно, в вагоне произошел взрыв неустановленного предмета», — сообщает метрополитен.

A post shared by @jewelryhole on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις