Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αντετοκούνμπο: Για το νέο του απόκτημα έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη (photo)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντετοκούνμπο: Για το νέο του απόκτημα έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη (photo)

Μια… ανανέωση στο γκαράζ του αποφάσισε να κάνει ο «δικός μας» Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο δρόμος τον έβγαλε στην έδρα της ΒΜW. Ο Έλληνας επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της γερμανικής μάρκας στο Γκλέντεϊλ και δεν τους άφησε παραπονεμένους, αφού έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ανέβασε μάλιστα μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχαριστώντας […]

160113012738-giannis-antetokounmpo-chicago-bulls-v-milwaukee-bucks.1200x672

Μια… ανανέωση στο γκαράζ του αποφάσισε να κάνει ο «δικός μας» Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο δρόμος τον έβγαλε στην έδρα της ΒΜW.

Ο Έλληνας επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της γερμανικής μάρκας στο Γκλέντεϊλ και δεν τους άφησε παραπονεμένους, αφού έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ανέβασε μάλιστα μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχαριστώντας τους φίλους του στην ΒΜW, χωρίς ωστόσο να μας αποκαλύψει το μοντέλο που επέλεξε.

i8_anteko-750x463

“Ευχαριστώ τους φίλους μου στην @bmwmilwaukeenorth για την νέα μου προσθήκη στο γκαράζ μου! Επισκέφτηκα την BMW του Μιλγουόκι βόρεια στο Γκλέντεϊλ! #bmw #bmwofmilwaukeenorth #7series”.

Περιμένουμε την επόμενη φωτογραφία του…

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις