Όταν το σεξ προκαλεί “άγριες” νύχτες στα… επείγοντα! (video)

PLUS

Όταν το σεξ προκαλεί “άγριες” νύχτες στα… επείγοντα! (video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Το σεξ είναι ωραίο και γίνεται ακόμα καλύτερο όταν το ζευγάρι συζητά και βρίσκει τρόπους να εκπληρώσει τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις. Ωστόσο, δεν είναι όλα τόσο ακίνδυνα, με αποτέλεσμα πολλοί να καταλήγουν στα Επείγοντα και να μένουν με μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία, την καλύτερη των περιπτώσεων. Οι «50 Αποχρώσεις του Γκρι», ταινία- σταθμός, αποτέλεσε αφορμή […]

01.04.2017 | 12:38

Το σεξ είναι ωραίο και γίνεται ακόμα καλύτερο όταν το ζευγάρι συζητά και βρίσκει τρόπους να εκπληρώσει τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.

Ωστόσο, δεν είναι όλα τόσο ακίνδυνα, με αποτέλεσμα πολλοί να καταλήγουν στα Επείγοντα και να μένουν με μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία, την καλύτερη των περιπτώσεων.

Οι «50 Αποχρώσεις του Γκρι», ταινία- σταθμός, αποτέλεσε αφορμή να δοκιμάσουν πολλά ζευγάρια τις αντοχές τους, χωρίς όμως να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι. Κάθε άλλο μάλιστα, με τους γιατρούς να κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου.

Κάθε χρόνο, το ένα τρίτο του ενήλικου πληθυσμού θα βιώσει έναν τραυματισμό στο σεξ, κάτι που κάνει αυτή την αιτία τραυματισμών πολύ πιο κοινή από ό, τι νομίζετε. Ερωτικά βοηθήματα κολλάνε και διάφορα μέρη του σώματος μπορεί να υποστούν μικρά κατάγματα, όταν τα ζευγάρια ξεπερνούν τα ίδια τους τα όρια.

Η ομάδα του Alltime10s δημιούργησε ένα video γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο, ώστε τα ζευγάρια να μην το παρακάνουν στο κρεβάτι.

Exit mobile version