Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Συνεχίζει ο Ντουτέρτε την επίθεση στην ΕΕ: “Θα σας χαστουκίσω”
ΚΟΣΜΟΣ

Συνεχίζει ο Ντουτέρτε την επίθεση στην ΕΕ: “Θα σας χαστουκίσω”

Δεν σταματά να προκαλεί ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε ούτε με την πολιτική που ακολουθεί, ούτε με τις απειλές που εξαπολύει κατά των ηγετών της ΕΕ, που τον κατηγορούν για τους αμέτρητους θανάτους από την ώρα που ανέλαβε την εξουσία. Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, αφού χαρακτήρισε «καθίκια» τους ευρωπαίους επικριτές του κάποιες μέρες πριν, τώρα απειλεί και […]

apisteutes-kataggelies-gia-ton-proedro-twn-filippinwn_w_hr

Δεν σταματά να προκαλεί ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε ούτε με την πολιτική που ακολουθεί, ούτε με τις απειλές που εξαπολύει κατά των ηγετών της ΕΕ, που τον κατηγορούν για τους αμέτρητους θανάτους από την ώρα που ανέλαβε την εξουσία.

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, αφού χαρακτήρισε «καθίκια» τους ευρωπαίους επικριτές του κάποιες μέρες πριν, τώρα απειλεί και να τους χτυπήσει!

Σε χθεσινή του ομιλία στο πλαίσιο εορτασμών για την Ημέρα των Γυναικών στο προεδρικό μέγαρο, ο Ντουτέρτε απείλησε πως θα χαστουκίσει όσους από την ΕΕ τον κατηγορούν για την απάνθρωπη πολιτική του κατά των ναρκωτικών.

“Ελάτε εδώ και θα μιλήσουμε γιατί θέλω να σας χαστουκίσω”, είπε χαρακτηριστικά, ενώ χλεύασε την ΕΕ επειδή πρότεινε στις Φιλιππίνες να ανοίξουν “κλινικές απεξάρτησης όπως σε άλλες χώρες και να χορηγούν σάμπου (μεθαμφεταμίνη), κοκαΐνη και ηρωίνη όπως στην Ολλανδία”.

Ο Ντουτέρτε δεν δέχεται πως έχει την ευθύνη για το σύνολο των θανάτων που έχουν αγγίξει τους 8.000 από τις 30 Γενάρη του 2016, παρά την παραδοχή της αστυνομίας πως ευθύνεται για το ένα τρίτο αυτών λόγω αυτοάμυνας. «Ακόμη και αν είναι απλώς από επιληψία το χρεώνουν σε μένα», είπε προς το κοινό που γελούσε.
 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις