Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / O Σώρρας λικνίζεται αισθησιακά στον ρυθμό του… “You can leave your hat on”! (video)
ΕΛΛΑΔΑ

O Σώρρας λικνίζεται αισθησιακά στον ρυθμό του… “You can leave your hat on”! (video)

Ο Αρτέμης Σώρρας, πολλά χρόνια πριν που η Ελλάδα δεν χρειαζόταν την πολύτιμη «βοήθεια» του, το είχε ρίξει στον αθλητισμό και μάλιστα είχε αρκετές επιτυχίες. Το 1987, είχε πάρει μέρος στον διαγωνισμό bodybuilding Mr Πελοπόννησος κι κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση στην κατηγορία Junior. Ο καταζητούμενος επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις», ήταν τότε μόλις 20 […]

sorras-1-1489596529

Ο Αρτέμης Σώρρας, πολλά χρόνια πριν που η Ελλάδα δεν χρειαζόταν την πολύτιμη «βοήθεια» του, το είχε ρίξει στον αθλητισμό και μάλιστα είχε αρκετές επιτυχίες.

Το 1987, είχε πάρει μέρος στον διαγωνισμό bodybuilding Mr Πελοπόννησος κι κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση στην κατηγορία Junior.

Ο καταζητούμενος επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις», ήταν τότε μόλις 20 ετών και διέθετε ένα πολύ καλοσχηματισμένο σώμα.

Στο video που δημοσιεύει σήμερα το parapolitika.gr, ο νεαρός Αρτέμης Σώρρας επιδεικνύει το γυμνασμένο κορμί του υπό τους ήχους του «You can leave your hat on», του τραγουδιού της αισθησιακής ταινίας «9 1/2 εβδομάδες».

To κοινό τον απολαμβάνει και το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς τώρα…!

Δείτε τον:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις