Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φρικτό έγκλημα στην Ηλεία: Σε “κομμάτια” βρέθηκε το πτώμα
ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτό έγκλημα στην Ηλεία: Σε “κομμάτια” βρέθηκε το πτώμα

Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν χτες οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου στην περιοχή της Βαρβάσαινας, όταν εντόπισαν το τεμαχισμένο πτώμα ενός άντρα σε λάκκο σε δύσβατο σημείο θαμμένο με χώμα. Πρόκειται για εργάτη ηλικίας 30 περίπου ετών από το Πακιστάν, που είχε εξαφανιστεί από τις 20 Μαρτίου, γεγονός που είχε δηλωθεί από φιλικά […]

4632C207963928528B67A6DA89E50DB8

Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν χτες οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου στην περιοχή της Βαρβάσαινας, όταν εντόπισαν το τεμαχισμένο πτώμα ενός άντρα σε λάκκο σε δύσβατο σημείο θαμμένο με χώμα.

Πρόκειται για εργάτη ηλικίας 30 περίπου ετών από το Πακιστάν, που είχε εξαφανιστεί από τις 20 Μαρτίου, γεγονός που είχε δηλωθεί από φιλικά του πρόσωπα στην αστυνομία.

Οι δράστες είχαν κόψει στη μέση το πτώμα, καθώς και το κεφάλι και το χέρι του με τους αστυνομικούς να μην μπορούν να συνέλθουν από το φρικιαστικό θέαμα.

ImageHandler

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο άντρας είχε δολοφονηθεί από τις πρώτες μέρες της εξαφάνισης του και οι αστυνομικοί είχαν υποψιαστεί ότι έχει δολοφονηθεί, από πληροφορίες που είχαν συλλέξει.

Αμέσως άρχισαν οι έρευνες και ως το βράδυ είχαν προσαχθεί τουλάχιστον δύο άτομα ομοεθνείς του θύματος, που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του, είτε ο ένας ως βασικός δράστης και ο δεύτερος ως συνεργός.

imerisia_LARGE_t_1061_44599913

Όμως ερευνάται και η εμπλοκή άλλων ατόμων στη φρικτή δολοφονία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις