Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τρομερές εξελίξεις στο Survivor! Μετά την καταγγελία Νικολόπουλου στέλνουν βουλευτές στο νησί για έλεγχο!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρομερές εξελίξεις στο Survivor! Μετά την καταγγελία Νικολόπουλου στέλνουν βουλευτές στο νησί για έλεγχο!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor, το ριάλιτι που έχει πάρει τα μυαλά των τηλεθεατών και έχει καταφέρει να διχάσει τους Έλληνες. Το τροχαίο που σημειώθηκε λίγες ημέρες πριν και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της Ειρήνης Κολιδά και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, ήταν αφορμή να φτάσει η συζήτηση […]

ImageHandlerQEIDPA2G

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor, το ριάλιτι που έχει πάρει τα μυαλά των τηλεθεατών και έχει καταφέρει να διχάσει τους Έλληνες.

Το τροχαίο που σημειώθηκε λίγες ημέρες πριν και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της Ειρήνης Κολιδά και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, ήταν αφορμή να φτάσει η συζήτηση για το σκληρό ριάλιτι και στη Βουλή!

Μετά την ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή, Νίκου Νικολόπουλου, στην Βουλή, με την οποία χαρακτήριζε «απάνθρωπες» και «ακραίες» τις συνθήκες διαβίωσης στο παιχνίδι και ρώτησε εάν υπάρχει προστασία των παικτών σε περίπτωση που τους συμβεί κάτι σοβαρό, η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρίασή της, αποφάσισε να στείλει διακομματική επιτροπή βουλευτών στον Άγιο Δομίνικο.

Σκοπός είναι να εξεταστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επιβιώνουν οι συμμετέχοντες στο ριάλιτι.

Δεν είναι όμως μόνο η Βουλή, καθώς και πολλοί νομοθέτες έχουν τοποθετηθεί για το θέμα, υποστηρίζοντας πως δεν τηρούνται ούτε τα στοιχειώδη και η κατάσταση στο νησί είναι πολύ επικίνδυνη για τους παίκτες.

Οι εκπρόσωποι της Βουλής δεν θα επιβλέψουν μόνο την κατάσταση, αλλά θα συμμετέχουν και στα αγωνίσματα προκειμένου να ελεγχθεί ο βαθμός δυσκολίας. Οι βουλευτές που θα μεταβούν στον Άγιο Δομίνικο θα πρέπει να έχουν στο βιογραφικό τους άμεση σχέση με τον αθλητισμό και ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα που θα μπουν στο αεροπλάνο.

ΣΥΡΙΖΑ

Πέτρος Κωνσταντινέας: Ο βουλευτής Μεσσηνίας και πρώην διεθνής διαιτητής της FIFA είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας.

konstantineas1

Ελένη Αυλωνίτου: Πολλές διακρίσεις στην κολύμβηση, ενώ συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου, το 1972. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη απαντήσει θετικά.

aulonitou

Γιώργος Ψυχογιός: Ο βουλευτής Κορινθίας έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ενώ έπαιξε και με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου στην Δ’ Εθνική, την σεζόν 2009-2010. Είναι μάλιστα πολύ φίλος με τον Λάμπρο Χούτο.

psyxogios

ΝΔ

Βασίλης Κικίλιας: Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ είναι σχεδόν σίγουρος.

kikilias1

Άννα Καραμανλή: Πρώην Βαλκανιονίκης και πρωταθλήτρια Ελλάδος στο άλμα εις μήκος, η βουλευτής της Β’ Αθηνών.

anna-karamanli1

Δημοκρατική Συμπαράταξη

Ανδρέας Λοβέρδος: Ως ενεργό μέλος της ομάδας μπάσκετ της Βουλής, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα τα πάει μια χαρά.

loverdoasas

Ποτάμι

Γιώργος Αμυράς: Από τους πρωτεργάτες του ποδηλατικού κινήματος στην Ελλάδα, καθώς και αθλητής στίβου στα 1.500 και 5.000 μέτρα κατά το παρελθόν, ο βουλευτής της Β’ Αθηνών μάλλον θα πάει στον Άγιο Δομίνικο.

amoiiiia

Γιώργος Μαυρωτάς: Με συμμετοχές σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες, τέσσερα Παγκόσμια Πρωταθλήματα, οκτώ Πανευρωπαϊκά, αλλά και πέντε Παγκόσμια Κύπελλα (FINA CUP), ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών είναι ο πλέον κατάλληλος.

mavrotas111

Ανεξάρτητοι Έλληνες 1. Δημήτρης Καμμένος: Ο βουλευτής της Β’ Πειραιά έχει δημοσίως θέσει το ζήτημα των συνθηκών ασφαλείας στο «Survivor» και επιτέλους θα δει μόνος του τι συμβαίνει εκεί.

Ένωση Κεντρώων

Μάριος Γεωργιάδης: Ο βουλευτής της Α’ Αθηνών έχει μεγάλη αγάπη στο μπάσκετ, με το οποίο ασχολείται ερασιτεχνικά ακόμα και σήμερα.

marios-georgiadisss

Γιώργος Κατσιαντώνης: Ο Λαρισαίος βουλευτής αναμένεται να αποδεχθεί δραστήριος και στον… στίβο μάχης του «Survivor», καθώς έχει ήδη πει το «ναι».

katsiantonissss

Η αποστολή της Βουλής θα μεταβεί στο νησί την Τετάρτη, 5 Απριλίου, και θα παραμείνει μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 12 του μηνός.

Όταν επιστρέψει, θα ενημερώσει τη Βουλή για τις συνθήκες. Είναι τελικά τόσο τραγικές;

Το σίγουρο είναι πως η τηλεθέαση αυτές τις ημέρες θα σπάσει τα «μηχανάκια» της AGB.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις