Δημοψήφισμα στη Στυλίδα για τους πρόσφυγες! Ζητούν να φύγει η “σαβούρα” (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοψήφισμα στη Στυλίδα για τους πρόσφυγες! Ζητούν να φύγει η “σαβούρα” (video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Χαμός έγινε στην χθεσινή ενημερωτική συνάντηση του Δήμου Στυλίδας, όπου Απόστολος Γκλέτσος ενημέρωσε τους κατοίκους για τους πρόσφυγες και τι μέλλει γενέσθαι με το κέντρο φιλοξενίας στον Καραβόμυλο. Τα πράγματα ξέφυγαν, με την πλειοψηφία των κατοίκων να απαιτεί από τον δήμαρχο να κρατήσει μακριά τους πρόσφυγες, καθώς είναι ανεπιθύμητοι. Χαρακτηριστική είναι η απάντηση που δόθηκε […]

01.04.2017 | 16:19

Χαμός έγινε στην χθεσινή ενημερωτική συνάντηση του Δήμου Στυλίδας, όπου Απόστολος Γκλέτσος ενημέρωσε τους κατοίκους για τους πρόσφυγες και τι μέλλει γενέσθαι με το κέντρο φιλοξενίας στον Καραβόμυλο.

Τα πράγματα ξέφυγαν, με την πλειοψηφία των κατοίκων να απαιτεί από τον δήμαρχο να κρατήσει μακριά τους πρόσφυγες, καθώς είναι ανεπιθύμητοι.

Χαρακτηριστική είναι η απάντηση που δόθηκε στον κ. Γκλέτσο, όταν τους είπε πως ο μόνος τρόπος να μείνουν μακριά είναι «να τους πνίξουμε στο Αιγαίο».

«Ναι, να τους πνίξουμε στο Αιγαίο», απάντησαν οι κάτοικοι, με έναν από αυτούς να κατηγορεί τον δήμαρχο πως όταν τελειώσει η θητεία του αυτός θα εγκαταλείψει την πόλη, ενώ εκείνοι «θα είναι αναγκασμένοι να ζήσουν με την … σαβούρα». Πολλοί μάλιστα φώναζαν για τις εγκληματικές ενέργειες που όπως υποστήριζαν θα αυξηθούν.

Η κατάσταση βγήκε εκτός ορίου, με τους κατοίκους να ζητούν δημοψήφισμα το οποίο και έγινε δεκτό. Δείτε το video με την επεισοδιακή συνάντηση που έγινε για το θέμα στο κτίριο του ΟΣΚ στη Στυλίδα και το οποίο ανήρτησε στη σελίδα του ο ιστότοπος lamiareport:

Exit mobile version