Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άγριος ξυλοδαρμός φοιτητή: Στέλεχος της ΧΑ ένας από τους δράστες (photos)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγριος ξυλοδαρμός φοιτητή: Στέλεχος της ΧΑ ένας από τους δράστες (photos)

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 20χρονος φοιτητής από κουκουλοφόρους στην περιοχή των Ελληνορώσων στο Ψυχικό. Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά την επίθεση αντιεξουσιαστών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη Μεσογείων και ένα από τους δράστες ταυτοποιήθηκε από περιγραφές και συνελήφθη. Πρόκειται για έναν 42χρονο ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης καφετέριας στην περιοχή των Αμπελοκήπων, […]

nearosx

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 20χρονος φοιτητής από κουκουλοφόρους στην περιοχή των Ελληνορώσων στο Ψυχικό.

Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά την επίθεση αντιεξουσιαστών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη Μεσογείων και ένα από τους δράστες ταυτοποιήθηκε από περιγραφές και συνελήφθη.

Πρόκειται για έναν 42χρονο ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης καφετέριας στην περιοχή των Αμπελοκήπων, που σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί στέκι μελών της Χρυσής Αυγής.

nearos3

Μάλιστα είναι στέλεχος του κόμματος κι εργάζεται στο γραφείο του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ενώ οι Αρχές αναζητούν και τους άλλους δράστες.

Ο Αλέξιος Λαζαρίδης επέστρεφε από το Πανεπιστήμιο και οι κουκουλοφόροι που βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Σεβαστουπόλεως και Δαβάκη, του επιτέθηκαν φραστικά και ύστερα τον ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας.

nearos2

Αμέσως οι περίοικοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία που έσπευσαν στο σημείο. Ο φοιτητής μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταύρο και του έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις να διαπιστώσουν αν έχει υποστεί σοβαρή βλάβη από τα βαριά τραύματα.

nearos1

Εκκρεμεί η αξονική τομογραφία για να αποφασίσουν εάν ο φοιτητής θα παραμείνει για νοσηλεία ή θα του δοθεί εξιτήριο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις