Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Με βαριοπούλες επιτέθηκαν στα γραφεία της Χ.Α στη Μεσογείων (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με βαριοπούλες επιτέθηκαν στα γραφεία της Χ.Α στη Μεσογείων (vid)

Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρο Μεσογείων επιτέθηκαν άγνωστοι πριν λίγη ώρα με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στο κατάστημα της Χρυσής Αυγής που βρίσκεται κάτω από τα γραφεία του κόμματος, ενώ οι δράστες πυρπόλησαν κάδους. Στις 9:30 κουκουλοφόροι με βαριοπούλες επιχείρησαν αρχικά να σπάσουν τη θωρακισμένη πόρτα των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Δεν τα […]

xa-ktirio

Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρο Μεσογείων επιτέθηκαν άγνωστοι πριν λίγη ώρα με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στο κατάστημα της Χρυσής Αυγής που βρίσκεται κάτω από τα γραφεία του κόμματος, ενώ οι δράστες πυρπόλησαν κάδους.

Στις 9:30 κουκουλοφόροι με βαριοπούλες επιχείρησαν αρχικά να σπάσουν τη θωρακισμένη πόρτα των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Δεν τα κατάφεραν και κινήθηκαν κατά του καταστήματος που βρίσκεται κάτω από τα γραφεία του κόμματος, έσπασαν την τζαμαρία και στη συνέχεια μπήκαν στο χώρο όπου συνέχισαν να σπάνε με τις βαριοπούλες, ενώ πέταξαν και χρώματα.

Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα και περιπολικά, αλλά και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο παρά τις έρευνες μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κανείς από τους δράστες. Στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις