Ώρες κόλασης για 22χρονη: Της έριξε στο ποτό το “σιρόπι του βιασμού”

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ώρες κόλασης για 22χρονη: Της έριξε στο ποτό το “σιρόπι του βιασμού”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Του Πέτρου Καρσιώτη Έριξε στο ποτό της αναισθητικό υγρό και ενώ η φοιτήτρια σχεδόν έχασε τις αισθήσεις της, ημιλιπόθυμη όπως ήταν τη μετέφερε σε ξενοδοχείο και τη βίαζε επί δύο ώρες! Μετά την καταγγελία της 22χρονης φοιτήτριας, που ήπιε το ποτό με το  “σιρόπι του βιασμού” και η οποία συνήλθε πια στο σπίτι της, η Ασφάλεια […]

31.03.2017 | 20:02

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έριξε στο ποτό της αναισθητικό υγρό και ενώ η φοιτήτρια σχεδόν έχασε τις αισθήσεις της, ημιλιπόθυμη όπως ήταν τη μετέφερε σε ξενοδοχείο και τη βίαζε επί δύο ώρες!

Μετά την καταγγελία της 22χρονης φοιτήτριας, που ήπιε το ποτό με το  “σιρόπι του βιασμού” και η οποία συνήλθε πια στο σπίτι της, η Ασφάλεια Αττικής συνέλαβε 31χρονο Αλβανό, ο οποίος απεδείχθη και ηγετικό μέλος συμμορίας εμπορίας ναρκωτικών!

Μέσα στο αυτοκίνητό του κατά την έρευνα βρέθηκε το μπουκαλάκι με το αποκαλούμενο “σιρόπι του βιασμού” και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και για βιασμό εκτός από το θέμα των ναρκωτικών.

Όλα  ξεκίνησαν όταν η φοιτήτρια από την Αλβανία, διασκέδαζε με παρέα τεσσάρων πέντε ατόμων, σε κλαμπ, στο Γκάζι.

Έριξε σταγόνες του τοξικού υγρού χωρίς να γίνει αντιληπτός

Εκεί ο 31χρονος, που ήταν απλά μέλος της παρέας, χωρίς να γίνει αντιληπτός, έριξε σταγόνες από το μπουκαλάκι που έφερε την ετικέτα spanish fly.

Η κοπέλα άρχισε να ζαλίζεται και να νυστάζει χάνοντας συγχρόνως τις αισθήσεις της. Ο 31χρονος δήθεν προθυμοποιήθηκε να τη μεταφέρει σπίτι της λέγοντας ότι θα την “πείραξε” το ποτό.

Αντί όμως για το σπίτι τη μετέφερε σε ξενοδοχείο του κέντρου όπου τη βίαζε επί δύο ώρες. Στη συνέχεια και ενώ η κοπέλα περπατούσε υποβασταζόμενη από το δράστη μεταφέρθηκε στο σπίτι της.

Την επομένη όταν άρχισε να συνέρχεται θυμήθηκε βασικά στοιχεία των γεγονότων και τα ανέφερε στη μητέρα της. Έφθασε  μαζί της στην Ασφάλεια Πετραλώνων όπου έκαναν την καταγγελία.

Εντόπισαν οι αστυνομικοί την κατοικία του υπόπτου στο Νέο Κόσμο. ΄Όταν έφθασαν εκεί βρήκαν… συναδέλφους τους από τη Δίωξη Ναρκωτικών που είχαν συλλάβει τον 31χρονο για την υπόθεση εμπορίας!

Τι είναι το «Spanish Fly»

To «Spanish Fly», γνωστό και ως το “σιρόπι των βιασμών”, έχει σαν δραστική ουσία την «κανθαριδίνη».

H κανθαριδίνη που σε παράνομα στέκια και Sex Shop είναι διαφημιζόμενη ως δήθεν αφροδισιακό, είναι εδώ και πολλά χρόνια απαγορευμένη, έχοντας σαν αποτέλεσμα έναν μεγάλο αριθμό σοβαρών δηλητηριάσεων, έως και θανάτων.

Tέτοια σκευάσματα σε μορφή σταγόνων όπως αυτό το μπουκαλάκι που βρέθηκε στην κατοχή του βιαστή, υπάρχουν αναφορές ότι κυκλοφορούν τελευταία από επιτήδειους ακόμα και σε αυλές σχολείων, σε νεαρούς μαθητές με την υπόσχεση ότι δήθεν με αυτό, η κοπέλα που επιθυμούν δεν θα μπορεί να τους αντισταθεί. Και αυτό είναι αλήθεια γιατί πολύ απλά θα έχει δηλητηριαστεί, αφού πρόκειται για εξαιρετικά τοξική ουσία!

 

 

Exit mobile version