Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Ρομπέρτο ο Ιβάν Σαββίδης!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Ρομπέρτο ο Ιβάν Σαββίδης!

   Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βλάνταν Ίβιτς έχει ζητήσει από την διοίκηση την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, με την περίπτωση του Ρομπέρτο να είναι πολύ ψηλά στη λίστα. Ο πρώην «ερυθρόλευκος», που αγωνίζεται στην Εσπανιόλ, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, καθώς έχει αγωνιστεί μόλις σε 4 αγώνες πρωταθλήματος και 2 σε ματς κυπέλλου. Ο μεγαλομέτοχος […]

2504081

   Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βλάνταν Ίβιτς έχει ζητήσει από την διοίκηση την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, με την περίπτωση του Ρομπέρτο να είναι πολύ ψηλά στη λίστα. Ο πρώην «ερυθρόλευκος», που αγωνίζεται στην Εσπανιόλ, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, καθώς έχει αγωνιστεί μόλις σε 4 αγώνες πρωταθλήματος και 2 σε ματς κυπέλλου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ στους Ισπανούς με στόχο την απόκτηση του 31χρονου γκολκίπερ.

Η περίπτωσή του όμως έχει αρκετά και σημαντικά εμπόδια. Θυμίζουμε, πως ο Ρομπέρτο είχε ζητήσει ο ίδιος να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, διότι επιθυμούσε να βρίσκεται στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους, και πιο συγκεκριμένα, για να στέκεται κοντά στα παιδιά του. Επίσης, το όνομά του έχει ταυτιστεί με τους «ερυθρόλευκους» και είναι ένας ποδοσφαιριστής ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους του Ολυμπιακού. Τα αισθήματα, ωστόσο, είναι αμοιβαία, καθώς ο Ρομπέρτο έχει δηλώσει πως προσπαθεί να παρακολουθεί κάθε παιχνίδι των «Πειραιωτών», ενώ την μέρα που έφυγε από τον σύλλογο του Ολυμπιακού, ανέφερε χαρακτηριστικά τη φράση «Ζήτω ο Θρύλος, ζήτω ο Ολυμπιακός!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις