Θρίλερ στην Κρήτη: Σε εξέλιξη απαγωγή επιχειρηματία

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ στην Κρήτη: Σε εξέλιξη απαγωγή επιχειρηματία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Του Πέτρου Καρσιώτη Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη, καθώς από το μεσημέρι της Πέμπτης, βρίσκεται σε εξέλιξη θρίλερ με απαγωγή επιχειρηματία! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ομάδα απαγωγέων, κρατάει σε άγνωστο μέχρι στιγμής χώρο του νησιού, επιχειρηματία, ιδιοκτήτη επιχείρησης με είδη υγιεινής. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο απαχθείς είναι […]

30.03.2017 | 19:34

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη, καθώς από το μεσημέρι της Πέμπτης, βρίσκεται σε εξέλιξη θρίλερ με απαγωγή επιχειρηματία!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ομάδα απαγωγέων, κρατάει σε άγνωστο μέχρι στιγμής χώρο του νησιού, επιχειρηματία, ιδιοκτήτη επιχείρησης με είδη υγιεινής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο απαχθείς είναι γιος μεγαλομετόχου τράπεζας στην Κρήτη, ενώ είναι άγνωστο μέχρι στιγμής το ποσό των λύτρων που ζητούν οι απαγωγείς για την απελευθέρωσή του.

Το βέβαιο είναι ότι ήδη έχουν επικοινωνήσει με πρόσωπο της οικογένειας και έχουν πληροφορήσει ότι αυτοί κρατούν τον επιχειρηματία.

Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι άγνωστοι κακοποιοί έστησαν ενέδρα στον επιχειρηματία κοντά στο σπίτι του.
Βάσει σχεδίου, όταν αυτός επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του, κινήθηκαν με άλλο όχημα προκαλώντας εσκεμμένα τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές.

Όταν ο επιχειρηματίας βγήκε να δει τι συνέβη, οι απαγωγείς τον άρπαξαν με απειλή όπλου και τον επιβίβασαν σε ένα αυτοκίνητο.

Στην απαγωγή χρησιμοποιήθηκαν άλλα δύο αυτοκίνητα τα οποία βρέθηκαν πυρπολημένα κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Οι έρευνες της αστυνομίας γίνονται με λεπτούς χειρισμούς, για να μην κινδυνεύσει ο απαχθείς στα χέρια των κακοποιών και ήδη η οικογένειά του αναμένει τηλέφωνο από τους απαγωγείς για τις περαιτέρω ενέργειες.

Exit mobile version