Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Όλο το παρασκήνιο από το θρίλερ της εξαφάνισης του Γιώργου Δώνη!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλο το παρασκήνιο από το θρίλερ της εξαφάνισης του Γιώργου Δώνη!

Πολλά είναι τα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις στη μυστηριώδη υπόθεση της εξαφάνισης του προπονητή, Γιώργου Δώνη. Γνωστός από την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, ο κ.Δώνης έπειτα από ένα ταξίδι στην Θεσσαλονίκη, πληροφόρησε τη σύζυγό του ότι επιστρέφει σπίτι του, αλλά τελικά εντοπίστηκε μια ημέρα μετά στο Ντουμπάϊ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Δώνης είχε […]

donis

Πολλά είναι τα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις στη μυστηριώδη υπόθεση της εξαφάνισης του προπονητή, Γιώργου Δώνη. Γνωστός από την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, ο κ.Δώνης έπειτα από ένα ταξίδι στην Θεσσαλονίκη, πληροφόρησε τη σύζυγό του ότι επιστρέφει σπίτι του, αλλά τελικά εντοπίστηκε μια ημέρα μετά στο Ντουμπάϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Δώνης είχε επισκεφθεί την περασμένη Τετάρτη την Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα που συμμετείχε ένας του γιος και στην συνέχεια πήρε τον δρόμο της επιστροφής με το αυτοκίνητό του.

Περίπου 20 λεπτά πριν φτάσει στο σπίτι κάλεσε την σύζυγό του και της είπε πως “σε 20 λεπτά φτάνω στο σπίτι”. Η ώρα όμως περνούσε και ο προπονητής δεν εμφανίστηκε, όπως δεν έδωσε και σημείο ζωής έως το επόμενο πρωί!

Η σύζυγος του προπονητή θορυβημένη πήγε στο τμήμα ασφαλείας της Κηφισιάς και δήλωσε την εξαφάνιση του Γιώργου Δώνη.

Μετά από έρευνες και αλλεπάλληλες προσπάθειες επικοινωνίας, ο Γιώργος Δώνης εντοπίστηκε στο Ντουμπάι.

Μετά την πρώτη εικόνα που είχαν αστυνομικές πηγές έκαναν λόγο για απαγωγή του προπονητή κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις