Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Σκουρλέτης διαφωνεί, αλλά πειθαρχεί, ωστόσο φοβάται ξεπούλημα της ΔΕΗ!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σκουρλέτης διαφωνεί, αλλά πειθαρχεί, ωστόσο φοβάται ξεπούλημα της ΔΕΗ!

Ο κ. Σκουρλέτης δηλώνει: «Φοβάμαι ότι θα πουλήσουμε τη ΔΕΗ όσο-όσο»… Όμως ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε πως θα πειθαρχήσει, καθώς όπως είπε: «Έχω γαλουχηθεί εντελώς στην λογική των συλλογικών αποφάσεων, δεν είμαι στην Αριστερά για να κάνω προσωπική καριέρα. Σέβομαι τον εσωκομματικό διάλογο, είμαστε το πιο δημοκρατικό κόμμα, το έχουμε κατακτήσει αυτό». Ο υπουργός Εσωτερικών […]

1

Ο κ. Σκουρλέτης δηλώνει: «Φοβάμαι ότι θα πουλήσουμε τη ΔΕΗ όσο-όσο»… Όμως ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε πως θα πειθαρχήσει, καθώς όπως είπε: «Έχω γαλουχηθεί εντελώς στην λογική των συλλογικών αποφάσεων, δεν είμαι στην Αριστερά για να κάνω προσωπική καριέρα. Σέβομαι τον εσωκομματικό διάλογο, είμαστε το πιο δημοκρατικό κόμμα, το έχουμε κατακτήσει αυτό». Ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε την εξέλιξη υπόθεση της ΔΕΗ «πολύ σημαντική», όχι μόνο λόγω των ημερών, αλλά όπως εξήγησε έχει παρακολουθήσει από τη δεκαετία του ’50 όλο το μοντέλο ανάπτυξης των τελευταίων δεκαετιών.

Ο κ. Σκουρλέτης είπε ακόμη ότι «στελέχη των τεχνικών κλιμακίων είναι βαποράκια συμφερόντων που θέλουν να κάνουν ρεσάλτο στην δημόσια περιουσία. Στην α’ αξιολόγηση εμείς συμφωνήσαμε ότι αυτή την τριετία που θα γίνεται η διαδικασία, εμείς έπρεπε να βάλουμε σε εφαρμογή το σχέδιο των συμπράξεων, αντί να πουλήσει, να συνεργαστεί με εταιρείες. Αυτό το σχέδιο δεν μας το επιτρέπουν, μας έβαλαν όρο ότι απαγορεύεται η ΔΕΗ να συμπράξει και το σχέδιο αυτό δεν το πίστεψε ούτε η διοίκηση της ΔΕΗ .Δεν είμαι δογματικός, ναι μπορεί και να πουλήσεις όταν έχεις σχέδιο ανάπτυξης, όλες οι εταιρίες μπορεί να το κάνουν, μέσα από δικό τους σχεδιασμό, όχι επιβαλλόμενο». Ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση με την εξής φράση: «Ακολουθήθηκε πολιτική απαξίωση για να πωληθεί όσο-όσο, είναι ιδεόληπτοι οι άνθρωποι. Πρόκειται για ιδεοληψία και δογματισμό».

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις