Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πολύ άσχημα τα πράγματα για τον Στάθη Ψάλτη: Σε προχωρημένο στάδιο ο καρκίνος
LIFESTYLE

Πολύ άσχημα τα πράγματα για τον Στάθη Ψάλτη: Σε προχωρημένο στάδιο ο καρκίνος

Την πιο σκληρή μάχη για τη ζωή του δίνει ο αγαπημένος ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, με τους γιατρούς να τη χαρακτηρίζουν «άνιση» και να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να βοηθήσουν την κατάσταση του. Ο ηθοποιός νοσηλεύεται για μέρες τώρα στον έκτο όροφο του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» και παρά την πολύ άσχημη κατάσταση […]

9487f3ab5e5ce8e9cb9d3dd6fcb68e5e

Την πιο σκληρή μάχη για τη ζωή του δίνει ο αγαπημένος ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, με τους γιατρούς να τη χαρακτηρίζουν «άνιση» και να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να βοηθήσουν την κατάσταση του.

Ο ηθοποιός νοσηλεύεται για μέρες τώρα στον έκτο όροφο του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» και παρά την πολύ άσχημη κατάσταση του, ακολουθεί με συνέπεια τις οδηγίες των γιατρών.

Χτυπημένος άγρια από τον καρκίνο του πνεύμονα, με την ασθένεια να φουντώνει όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, ο Στάθης Ψάλτης ήταν ήδη σε άσχημη κατάσταση όταν εισήχθη στον «Άγιο Σάββα».

Η εξέλιξη της νόσου ακύρωσε την χειρουργική θεραπεία, με τους ειδικούς, που δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια, να στρέφονται στη χημειοθεραπεία και την ακτινοβολία.

Η ιατρική πλευρά είναι προβληματισμένη ως προς το ποια είναι η κατάλληλη μέθοδος που ίσως καλυτερεύσει λίγο την επιβαρυμένη κατά πολύ υγεία, του 66χρονου ηθοποιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις