Αντί για μονόπετρο, της έκανε πρόταση γάμου με… μετεωρίτη βάρους 33 τόνων! (video)

ΚΟΣΜΟΣ

Αντί για μονόπετρο, της έκανε πρόταση γάμου με… μετεωρίτη βάρους 33 τόνων! (video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Την ώρα που οι περισσότερες γυναίκες παρακαλούν για ένα μονόπετρο μαζί με την πολυπόθητη πρόταση γάμου, ένα κορίτσι βρέθηκε μπροστά σε έναν… μετεωρίτη! Στις 14 Μαρτίου, στην πόλη Ουρούμτσι, στην επαρχία Σιντζιάνγκ της Κίνας, ο Λιου έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, προσφέροντας της έναν μετεωρίτη 33 τόνων! Ο Λιου ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του […]

29.03.2017 | 16:49

Την ώρα που οι περισσότερες γυναίκες παρακαλούν για ένα μονόπετρο μαζί με την πολυπόθητη πρόταση γάμου, ένα κορίτσι βρέθηκε μπροστά σε έναν… μετεωρίτη!

Στις 14 Μαρτίου, στην πόλη Ουρούμτσι, στην επαρχία Σιντζιάνγκ της Κίνας, ο Λιου έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, προσφέροντας της έναν μετεωρίτη 33 τόνων!

Ο Λιου ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του μετεωρίτη να τον αγοράσει- με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να κάνουν λόγο για 145.000 δολάρια- γιατί όταν την περασμένη χρονιά η κοπέλα τον είδε της άρεσε πολύ.

Έφτιαξε λοιπόν την κατάλληλη ατμόσφαιρα και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του!

«Μ’ αυτόν τον τρόπο, ήταν πολύ ρομαντικό. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα ξαναδεί τόσο μεγάλη πέτρα» είπε στους ρεπόρτερ η μέλλουσα κυρία Λιου και… αυτό έλειπε!

Exit mobile version