Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / “Μαϊμού” διευθυντής τράπεζας ζητά χρήματα για να ματαιώσει το… κούρεμα των καταθέσεων!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Μαϊμού” διευθυντής τράπεζας ζητά χρήματα για να ματαιώσει το… κούρεμα των καταθέσεων!

Του Πέτρου Καρσιώτη Ψάχνουν να εντοπίσουν δράστη απάτης, ο οποίος εμφανίζεται τηλεφωνικά στα θύματά του ως… διευθυντής τράπεζας, και αποσπά  μεγάλα χρηματικά ποσά δήθεν για να αποφύγουν οι  καταθέτες το επικείμενο… κούρεμα των χρημάτων τους! Η Αστυνομία στα Ιωάννινα έφθασε στην ταυτοποίηση των στοιχείων μιας 34χρονης γυναίκας, η οποία φέρεται ως συνεργός του δήθεν… διευθυντή […]

Αστυνομία-740x431

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ψάχνουν να εντοπίσουν δράστη απάτης, ο οποίος εμφανίζεται τηλεφωνικά στα θύματά του ως… διευθυντής τράπεζας, και αποσπά  μεγάλα χρηματικά ποσά δήθεν για να αποφύγουν οι  καταθέτες το επικείμενο… κούρεμα των χρημάτων τους!

Η Αστυνομία στα Ιωάννινα έφθασε στην ταυτοποίηση των στοιχείων μιας 34χρονης γυναίκας, η οποία φέρεται ως συνεργός του δήθεν… διευθυντή τράπεζας.

Σύμφωνα με την καταγγελία,  τελευταίο θύμα των απατεώνων,  στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, ήταν ένας καταθέτης ηλικίας 71 χρόνων.

Με το γνωστό… κόλπο που χρησιμοποιείται από δράστες παρόμοιων απατών, από τον συγκεκριμένο καταθέτη απέσπασαν 2.390  ευρώ. Τα χρήματα τα έστειλε ο εξαπατημένος πολίτης μέσω εταιρίας μεταφοράς χρημάτων.

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 34χρονης ημεδαπής ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του συνεργού της.

Παράλληλα,  βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Αστυνομίας, καθώς πιστεύεται ότι τα θύματα του ζεύγους των απατεώνων, που πείστηκαν να πληρώσουν μεγάλα ποσά για να γλιτώσουν το… κούρεμα των καταθέσεών τους είναι πολύ περισσότερα.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις