Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μουσουλμανική μαντίλα στο κεφάλι, αλλά το μπούτι έξω: Πάλι προκαλεί η Lindsay Lohan (photo)
LIFESTYLE

Μουσουλμανική μαντίλα στο κεφάλι, αλλά το μπούτι έξω: Πάλι προκαλεί η Lindsay Lohan (photo)

Σαν να έχει εξαφανιστεί η Lindsay Lohan, που όλοι ξέραμε και να έχει πάρει τη θέση της ένα άλλο καλό κορίτσι που έχει αφήσει πίσω το σκανδαλώδες παρελθόν. Κι εκεί που λέμε πως πάλι θα κυλήσει στη ζωή που έκανε τόσα χρόνια, η ηθοποιός συνεχίζει να είναι «ήρεμη», κοντά στο Κοράνι, που όπως έχει δηλώσει […]

Actress Lindsay Lohan poses at the 2008 MTV Movie Awards in Los Angeles in this June 1, 2008 file photo. Police were called for the second time in three months to the Hollywood Hills home of actress Lindsay Lohan on August 23, 2009, to investigate a reported burglary there, a police spokesman said. A previous burglary attempt was reported there in May, police said. To match Reuters Life! PEOPLE-LOHAN/   REUTERS/Mario Anzuoni/Files   (UNITED STATES ENTERTAINMENT CRIME LAW SOCIETY HEADSHOT)

Σαν να έχει εξαφανιστεί η Lindsay Lohan, που όλοι ξέραμε και να έχει πάρει τη θέση της ένα άλλο καλό κορίτσι που έχει αφήσει πίσω το σκανδαλώδες παρελθόν.

Κι εκεί που λέμε πως πάλι θα κυλήσει στη ζωή που έκανε τόσα χρόνια, η ηθοποιός συνεχίζει να είναι «ήρεμη», κοντά στο Κοράνι, που όπως έχει δηλώσει της προσφέρει ψυχική γαλήνη.

Η εντελώς προκλητική Lohan που απασχολούσε συνεχώς τα μέσα, είτε με τις σεξουαλικές της προτιμήσεις είτε με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, τώρα το έχει ρίξει για τα καλά, στη μουσουλμανική μαντίλα.

Στο τελευταίο post της στο Instagram, η 30χρονη ποζάρει ξαπλωμένη με τα πόδια έξω και φορώντας στο κεφάλι την αγαπημένη της μαντίλα.

linds

«Μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του», γράφει η Lohan στη λεζάντα της φωτογραφίας, θυμίζοντας μας και την καταγγελία της πως την είχαν σταματήσει στο αεροδρόμιο του Χίθροου επειδή φορούσε τη μαντίλα…

Οι φήμες ότι θα ασπαστεί το Ισλάμ, εξακολουθούν να οργιάζουν και η 30χρονη φροντίζει να μας δείχνει πως μάλλον για εκεί το πάει…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις