Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επίθεση στον Μανιό από πολίτες της Πάρου: “Έξω οι πολιτικοί”- “Έξω από το σπίτι σου.” (video)
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Μανιό από πολίτες της Πάρου: “Έξω οι πολιτικοί”- “Έξω από το σπίτι σου.” (video)

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσαν οι πολίτες της Πάρου, όταν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων κ. Νίκος Μανιός, πήρε τον λόγο για να εκφράσει την άποψη του στο θέμα της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο νησί. Οι Παριανοί είχαν κατακλύσει κυριολεκτικά την Παροικία, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση μετατροπής του νησιού σε βιομηχανική ζώνη παραγωγής αιολικής ενέργειας. Ο […]

ImageHandler

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσαν οι πολίτες της Πάρου, όταν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων κ. Νίκος Μανιός, πήρε τον λόγο για να εκφράσει την άποψη του στο θέμα της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο νησί.

Οι Παριανοί είχαν κατακλύσει κυριολεκτικά την Παροικία, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση μετατροπής του νησιού σε βιομηχανική ζώνη παραγωγής αιολικής ενέργειας.

Ο κ. Μανιός δήλωσε τη συμπαράσταση του στον αγώνα των κατοίκων, τονίζοντας πως και ο ίδιος δεν συμφωνεί με την απόφαση.

Τα πνεύματα οξύνθηκα, όταν ο βουλευτής τα έριξε στην προηγούμενη κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας πως η απόφαση για τις ανεμογεννήτριες στην Πάρο δεν ελήφθη απί τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Παριανοί επιτέθηκαν φραστικά στον κ. Μανιό: «Εδώ είναι του Δήμου. Δεν είναι πολιτική. Δεν είναι πολιτική. Έξω οι πολιτικοί», είπαν οι αγανακτισμένοι κάτοικοι του νησιού.

Ο βουλευτής απάντησε σε ίδιο τόνο και δημιουργήθηκε επεισόδιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις