Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Τραγωδία στον Εύοσμο: Τέσσερις νεκροί σε τροχαίο
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στον Εύοσμο: Τέσσερις νεκροί σε τροχαίο

Άλλη μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι και να τραυματιστεί σοβαρά άλλος ένας. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε  στον Εύοσμο όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε νεαρά άτομα προσέκρουσε σε τοίχο. Όλα συνέβησαν στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και Σμύρνης όταν το αυτοκίνητο προσέκρουσε για άγνωστους μέχρι στιγμής […]

ekav

Άλλη μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι και να τραυματιστεί σοβαρά άλλος ένας. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε  στον Εύοσμο όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε νεαρά άτομα προσέκρουσε σε τοίχο.

Όλα συνέβησαν στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και Σμύρνης όταν το αυτοκίνητο προσέκρουσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους σε τοίχο στις 3:40 τα ξημερώματα της Τρίτης. Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική με τους άντρες της να ανασύρουν νεκρούς τέσσερις επιβαίνοντες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα τα θύματα είναι νέοι ηλικίας 18 με 19 ετών, ενώ όπως μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου είναι μόλις 17 ετών και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν είχε δίπλωμα οδήγησης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πέμπτο άτομο που επιβίωσε της σύγκρουσης είναι μία νεαρή 21 ετών, η οποία έχει μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο ΑΧΕΠΑ.

Τραγωδία στην άσφαλτο - Τέσσερις νεκροί σε τροχαίο

Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις